Author Archives: jonik

Лодка за захранка с два контейнера Devict Catamaran Bait boat

Devict Catamaran Bait boat лодка за захранка с два контейнера + безплатна чанта Предлага се в три цвята жълт, оранжав, черен Възможност за монтиране безчеткови мотори и литиеви акумолатори GPS СОНАР DEVICT Catamaran bait boat е луксозна ЛОДКА с два мотора и два акумолатора. Тя носи по-мощна движеща сила и носи до 5 кг захранка…. Continue reading »

Бигелът – главна част на риболовната макара

Бигелът – главна част на риболовната макара Риболовната макара е основна градивна част на въдицата. Под макара често разбираме главният механизъм, който задвижва всички функции на въдицата и по-конкретно – намотаването н издърпването на улова. Наред с това, риболовната макара си има своя собствена основна част, благодарение на която работи. Тя се казва бигел и… Continue reading »

Как да изберем въдица?

  Освен перфектната локация и чудесната компания, за риболова, разбира се, е нужна и подходящата въдица. Само с тези фактори в наличност можете да си осигурите пълноценно прекарано време, а в последствие и богат улов. Съществуват хора обаче, които погрешно смятат, че трябва да са професионалисти, за да съумеят да разберат дадени характеристики на една… Continue reading »

Защо да изберете fishbg.org?

Защо да изберете fishbg.org?

Защо да изберете fishbg.org? Като любител на риболова, вие сигурно силно се затруднявате да се снабдите с всичко необходимо, за да практикувате този така обичан и интересен спорт. Дори да го приемете като обикновено хоби, с което предпочитате да запълвате свободното си време, ваканцията или почивните дни, въдицата, аксесоарите за улова на риба, принадлежности като… Continue reading »