Комплект сигнализатори 3+1 WDX Sensor Set CARP ACADEMY CA6305-003

Категории
Комплект сигнализатори 3+1 WDX Sensor Set CARP ACADEMY CA6305-003 Сигнализатори обтегачи
Направено от: Carp Academy
Код на продукт: CA6305-003
Наличност: ПОПИТАЙТЕ
Цена: 361.15лв.
Количество:Поръчка без регистрация
*Телефон:


Име и адрес за доставка:

Въведете Цифрите:

Моля добавете вашия телефон за обратна връзка.

С "Бърза Поръчка" може да поръчате само един продукт.

Комплект сигнализатори 3+1 WDX Sensor Set CARP ACADEMY CA6305-003

Супер висококачествено и прецизно изпълнение на ултра модерните CARP безжични системи за известяване на кълването. Притежават изключитела възможност за отчитане на сигнал. Работещият обхват на "майката" или "базата" /безжичен дистанционен приемник/, на открит терен достига от 250 до 300 метра. Сензорите или т.нар. индикатори /звънци/ са с компактни размери от 11.5 cm. х 6.0 cm. и се захранват от 9V батерии. Притежават гумирано тяло, предотвъртяващо приплъзване при монтаж, финна настройка на тон, сила на звънене и чувствителност. Също така се отличават и с висока чувствителност на лицевите бутони /сензори/ и кристални LED светлини /светлинна индикация/ с много висока видимост. Като екстри самите индикатори имат и се отличават с интегрирана система за риболов през нощта, "Нощна светлина", която се включва автоматично чрез фотоклетка. Отделно имат и различен сигнал за индикиране на кълване или пропадане (връщане).Всеки сензор е с влагозащитен, външен говорител, различна светлинна индикация и отделно индивидуално отчитане, което Ви се показва цветово на приемника. "Майката" има вградена фунция " Памет", която Ви показва последната индикация в съответният цвят. Също така при нея има възможност и за безшумен режим на работа, т.е. в режим само на вибрация. Всеки индикатор притежава специален жак за монтаж на суингер /обтегач/. Има отделен бутон за включване и изключване. Резбата за монтаж е стандартна и е съвместима със стойките за пръчки /Rod Pods/, предлагани на Българския пазар.

Важно: Комплектът е съвместим и с четвърти единичен сигнализатор, с жълт цвят, който се предлага отделно, по желание и при нужда!

* Как напрактика става "връзването" на 4-ти индикатор към комплекта на същата честота?
За да присъедините успешно 4-ти сензор към комплекта, трябва да рестартирате цялата система. Това става като натиснете 1 път, с тънък предмет в специално предназначеният за тази цел отвор, който се намира над 4-те светлинни индикации на "майката" или "базата". Натискайки 1 път, изтривате цялата връзка на работната честота между "майката" и отделните сигнализатори. Като натиснете 2-ри път, вече влизате в режим на ново търсене, синхронизиране и връзка между "базата" и отделните индикатори. С това натискане вече трябва да Ви се визуализира на безжичният приемник, "майката" първият цвят индикатор. Това означава, че "майката" чака сигнал от съответният цвят сензорен индикатор. Трябва да включите съответният цвят "аларма" и да направите фиктивно триене през ролката, намираща се в средата. По този начин "базата" ще разпознае съответният цвят сензор и ще се синхронизира на уникална честота на работа. Вече сте "вързали" първият индикатор с "майката" и сте готови да продължите по-нататък. Натискате отново 1 път с тънък предмет бутона, който се намира отгоре до антената на "базата" и ще Ви светне 2-рият цвят. Отново минавате по горе-посочените стъпки. После правите 3-ти и 4-ти път това упражнение, съответно трябва да Ви се визуализират 3-ти и 4-ти цвят на "майката" и след като завършите тази процедура, Вашият комплект ще работи на уникална честота с 4-те сензорни индикатора.

Времетраене на процедурата: 1-2 мин.
/
Всичко това е описано подробно в книжката с инструкции, която върви като неразделна част от комплекта, който сте закупили./

Важно: Препоръчваме използването и употребата само и единствено на алкални батерии!
* Използването на качествени алкални батерии, с актуален срок на годност може да удължи живота на Вашите сигнализатори и да се предотварти т. нар. "окисляване на батериите", което от своя страна би довело до дефектиране на самите алармени системи, вследствие на небрежно отношение!

 

  • Цвят на светлинната сигнализация: Червен, Зелен, Син
  • Външен цвят на сигнализаторите: Черен мат
  • Бутон V: Сила
  • Бутон T: Тон
  • Бутон S: Чувствителност
  • Бутон M: Памет /отнася се само за "майката"/
  • Бутон : Безшумен режим, активиране на вибрация /отнася се само за "майката"/
  • Гаранция: 12 месеца

*Гаранцията се отнася за фабрични дефекти. Тя не покрива щети, вследствие на неправилна употреба!

Подобни продукти
Цена
Срок на кредита
Първоначална вноска
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо за плащане
ГПР %

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:Специални Subscribe
Посетете fishbg.org в ShopMania