0
0
0

Ardent

Антикорозионен спрей Ardent REEL GUARD
Код на продукта: 161459
0
Reel Guard Corrosion Inhibitor е антикорозионен спрей с чиято помощ ще предотвратите корозията по морската екипировка. Едно постижение на инженерната технология предлагащо несравнима защита на макарите в дъждовно време, дори ако са потопени във вода...
15.40лв.
Купи
Комплект за поддръжка на макари Ardent SW CLEANING KIT
Код на продукта: 161462
0
Предоставя всичко необходимо за почистване и поддръжка на макари след риболов в солена вода. Регулярното почистване и смазване на макарите е от фундаментално значение за запазване и удължаване на живота им, особено след риболов в солена вода.  Ком..
56.40лв.
Купи
Разтворител Ardent REEL KLEEN
Код на продукта: 161460
0
Ardent Reel Kleen е химичен разтворител за почистване на макари. Ardent Reel Kleen е разработен специално, за да можете да почистите вашите макари. С негова помощ ще разтворите старите смазки или останалата грес и мърсотия по макарата, но няма да пов..
15.40лв.
Купи
Синтетична грес за макари Ardent REEL BUTTER GREASE
Код на продукта: 161454
0
Reel Butter Grease е високотехнологична синтетична грес. Разработена е специално, за да може да поддържате частите на вашите риболовни макари в безупречно състояние. Благодарение на Reel Butter Grease ще осигурите максимална защита на макарата за дъл..
15.40лв.
Купи
Синтетично масло за макари Ardent REEL BEARING LUBE
Код на продукта: 161456
0
Запазете вашите макари посредством Reel Butter Bearing Lube, като смажете лагерите. Смазката ще достигне дълбоко в иглените и сачмени лагери и ще промие всички чужди частици, ще ги смаже повече от перфектно и ще премахне мръсотията от тях. Тази смазк..
15.40лв.
Купи
Синтетично масло за макари Ardent REEL BUTTER OIL
Код на продукта: 161455
0
За разлика от създадените до сега графитни смазки, Reel Butter Oil не съдържа никакви графитни елементи, които са предпоставка за шум в лагерите при тяхната работа. С помощта на смазката ще осигурите максимална защита срещу корозия на всички лагери в..
15.40лв.
Купи
Смазка за влакно Ardent LINE BUTTER CONDITIONER
Код на продукта: 161458
0
Погрижете се за вашето влакно с помощта на Ardent Line Butter. С негова помощ ще запазите здравината на влакното и ще постигнете максималната далечина на замятане, независимо дали използвате монофилно влакно или плетено влакно. Благодарение на Ardent..
20.20лв.
Купи
Продадено
Смазка за макари Ardent REEL SUPREME MICROLUBRICANT
Код на продукта: 161457
0
Погрижете се за вашите макари с помощта на Reel Supreme Microlubricant. Може да сте сигурни, че с помощта на препарата за макари Reel Supreme ще ги защитите от корозия. Препарата ще проникне и в най- фините пори на макарата, ще разтвори мръсотията и ..
27.70лв.
Купи