0
0
0

CATGEAR

CATGEAR FIGHTER SPIN 180gr 2.40m, въдица за риболов на сом
Код на продукта: tom-1142
0
"Фантастична" е единствената дума, с която може да се опише тази въдица, посветена на техниката за риболов на сом. Бланката е изумително тънка, лека и балансирана. Но в същото време въдицата е достатъчно надеждна, здрава и мощна, за да се справи дори..
201.00лв.
Купи
CATGEAR FIGHTER SPIN 180gr 2.70m, въдица за риболов на сом
Код на продукта: tom-1631
0
Отлична въдица за риболов на сом на две секции, която е лека, балансирана и с изумително тънка бланка. CATGEAR FIGHTER SPIN е надеждна, здрава и мощна, подходяща за риболов на едри риби както от брега, така и от лодка. Въдицата е оборудвана с комфорт..
215.00лв.
Купи
Предпазен риболовен дюшек CATGEAR UNHOOKING MAT
Код на продукта: tom-2239
0
Практичен дюшек за големи риби като шаран и сом, който служи за предпазване на уловените риби от нараняване при откачане на куките. Пълнежът е изработен от специален изключително солиден и надежден материал, предотвратяващ пронизване от клони и остри..
99.00лв.
Купи
Продадено
Класьор за риболовни аксесоари CATGEAR RIG WALLET
Код на продукта: tom-2237
0
Луксозен класьор за монтажи и риболовни аксесоари, изработен от здрав и надежден материал. Чантата органайзер е снабдена с 10 броя прозрачни джобове, в които могат да бъдат съхранявани различни дребни риболовни аксесоари като куки, вирбели и монтажи...
57.00лв.
Купи
Продадено
Риболовен калъф за 4 въдици CATGEAR QUIVER ROD GUARD
Код на продукта: tom-2236
0
Калъф за съхранение на четири въдици с макари на Catgear, изработен от висококачествен, непромокаем и много здрав материал. Калъфът е снабден допълнителен външен джоб за аксесоари. Всички ръбове са допълнително кантирани за максимална защита при тран..
109.00лв.
Купи