0
0
0

Cukk

Ароматизатор Cukk Ананас
Код на продукта: 4297
0
Ароматизатор Cukk АнанасСилно концентриран течен аромат за захранка и стръв от унгарската фирма Cukk. Много наситен и с достатъчно плътност Cukk Aroma е подходящ за ароматизиране на захранка и за дипване на царевица, протеинови топчета, пелети и друг..
6.50лв.
Купи
Ароматизатор Cukk Ванилия
Код на продукта: 58150117
0
Ароматизатор Cukk ВанилияСилно концентриран течен аромат за захранка и стръв от унгарската фирма Cukk. Много наситен и с достатъчно плътност - Cukk Aroma е подходящ за ароматизиране на захранка и за дипване на царевица, протеинови топчета, пелети и д..
6.50лв.
Купи
Ароматизатор Cukk Ларва
Код на продукта: 42974557
0
Ароматизатор Cukk ЛарваСилно концентриран течен аромат за захранка и стръв от унгарската фирма Cukk. Много наситен и с достатъчно плътност Cukk Aroma е подходящ за ароматизиране на захранка и за дипване на царевица, протеинови топчета, пелети и други..
6.50лв.
Купи
Ароматизатор Cukk Мед
Код на продукта: 42974555
0
Ароматизатор Cukk МедСилно концентриран течен аромат за захранка и стръв от унгарската фирма Cukk. Много наситен и с достатъчно плътност Cukk Aroma е подходящ за ароматизиране на захранка и за дипване на царевица, протеинови топчета, пелети и други. ..
6.50лв.
Купи
Ароматизатор Cukk Мида
Код на продукта: 42974558
0
Ароматизатор Cukk МидаСилно концентриран течен аромат за захранка и стръв от унгарската фирма Cukk. Много наситен и с достатъчно плътност Cukk Aroma е подходящ за ароматизиране на захранка и за дипване на царевица, протеинови топчета, пелети и други...
6.50лв.
Купи
Ароматизатор Cukk Ягода
Код на продукта: 42974556
0
Ароматизатор Cukk ЯгодаСилно концентриран течен аромат за захранка и стръв от унгарската фирма Cukk. Много наситен и с достатъчно плътност Cukk Aroma е подходящ за ароматизиране на захранка и за дипване на царевица, протеинови топчета, пелети и други..
6.50лв.
Купи
Лепило за захранка Cukk Gummi
Код на продукта: 58150118
0
Лепило за захранка Cukk Gummi Произведено от царевица, като за направата му не са използвани изкуствени лепила и компоненти.Разфасовка100грАроматнатурален..
3.00лв.
Купи
Пуканки Cukk
Код на продукта: 4185
0
Пуканки CukkТази стръв, е патентована от CUKK® още през 1984 г. и оттогава тя е доказала своята резултатнос,т което я прави важен и широко търсен продукт. Тя е добре позната и широко използвана от риболовците в България. Тази стръв е изключително лек..
4.20лв.
Купи
Тигров фъстък Cukk Tigernuts
Код на продукта: 4139
0
Тигров фъстък Cukk TigernutsРазличните видове CUKK бутилирани тигрови фъстъци за риболов съдържат перфектни цели зърна. След отваряне на този бутилиран продукт, той може да се използва в продължение на месеци без риск да се развали.Разфасовка125гр..
5.50лв.
Купи
Царевица мамут Cukk
Код на продукта: 4129
0
Царевица мамут CukkЕдна от най-едрите царевици за стръв на пазара от Cukk. Размерът на тази изключително огромни зърна е около 20 до 25 милиметра. Те са специални деликатеси за риби като шаран и амур. Срок на годност: 5 години. Количество: 125 грам..
6.50лв.
Купи
Царевица с течност Cukk
Код на продукта: 4138
0
Царевица с течност CukkВеднъж отворена и внимателно запечатана, може да бъде използвана в продължение на месеци без да се развали. Достатъчно твърда, за да се задържа на куката безпроблемно.Разфасовка125гр..
3.80лв.
Купи
Царевица суха Cukk
Код на продукта: 4128
0
Царевица суха CukkКогато искаме да имаме успешен риболов на шаран и бял амур, се набляга на най-универсалната примамка за тях - царевица за стръв. Различните видове CUKK бутилирана царевица за риболов съдържат перфектни цели зърна от царевица. Твър..
5.50лв.
Купи