Захранка Solar Up & Down Mix QUENCH 1кг

Категории
Захранка  Solar Up & Down Mix QUENCH   1кг   Дипове топчета захранки пелети аромати искуствена стръв
Направено от: SOLAR TACKLE.CO.UK
Код на продукт: UpDownMixQUENCH
Наличност: Не е налично
Цена: 25.40лв.
Количество:Поръчка без регистрация
*Телефон:


Име и адрес за доставка:

Въведете Цифрите:

Моля добавете вашия телефон за обратна връзка.

С "Бърза Поръчка" може да поръчате само един продукт.

Захранка

Solar Up & Down Mix

Много добра захранака и за зиг риг.

В всеки пакет има 150 мл. дип 

Отново, Solar tackle е пръв в разработките, Up and Down е ефервесцентна захранка, която се прзентира във вертикал във водата - винаги ще бъде близо до вас, независимо къде ловите: на повърхността, в средата или на дъното. Прибавете вода и тази захранка ще плува и ще ефервесцентира, прибавете Big Shot течност и тя ще потъне и ефервесцентира.

Хидро активната съставка "Бедрок", позволява, тази захранка да се използва с ПВА продукти и разпръсква хранителни частици във водата и ще накара всеки шаран наоколо да дойде до монтажа ви независимо в кой слой от водата се намират.

Up and Down ви позволява да храните всеки инч между монтажа ви и повърхността на водата. Никоя захранка преди това не е била толкова активна при привличането на шарана.

Когато я напоите с Big Shot течност, вие активирате "Bedrock" съставката в правите захранка, която да бъде използвана с ПВА мрежа или ПВА торба и тя ще бълбука и ефервесцентира около 1-2 часа около вашия монтаж. Частици храна стават плаваеми чрез бълбукането, издигат се над монтажа ви и падат обратно преди същия процес да се повтори.

Когато вашето ПВА се разгради напълно, Up and Down незабавно започва да изстрелва дребни хранителни частици, които започват да се движат благодарение на подводните течения или вятъра и предизвикват интереса на шарана, който даже може да не е на хранителното ви петно.

Алтернативно, може да забъркате захранката с вода и ще получите плуваща захранка, която ще отделя частици надолу във водата и е подходяща за трудни шарани, които се хранят на повърхността. Така замесена е подходяща за риболов на плувка.

Пръвият ни тест на тази захранка беше в мразовити Февруарски условия и ние видяхме, че сме направили нещо специално. Up and Down докара шарани при условия при които други захранки нямаха никакъв или много слаб ефект. Наблюдавахме поведението да група шарани в един чист участък и видяхме как те промениха пътя си привлечени от бълбукането и разспръскването на малки хранителни частици. От тогава, успеха преследва тази захранка не зависимо от местата на, които се лови с нея.

Up and Down превърна захранката от пасивна в активна. Така, че защо да не използвате захранка, която ще помогне на шарана да ви намери, а не вие да го търсите?

Подобни продукти

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:Специални RSS
Посетете fishbg.org в ShopMania