0
0
0

Dovit

Гел пушек Dovit MAGMA
Код на продукта: 227591
0
Атракторите с висока концентрация отдавна са популярен продукт сред риболовците. Развитието им обаче не може да спре нито за миг, тъй като рибите и тяхното хранене непрекъснато се променят. Предлаганият от нас атрактор е с особено плътна доза аром..
6.80лв.
Купи
Дъмбели Dovit FAVOURITE DUMBELL NEON
Код на продукта: 227596
0
При метод фидер риболов стръвта е част от система, като важен фактор е кълването да се случи възможно най-скоро. Подготвили сме гама от стръв, която въздейства на сетивата на рибата с всичките си свойства, което я прави почти неизбежна за нея. Порази..
7.90лв.
Купи
Концентрат Dovit EXTRA DROPS
Код на продукта: 227588
0
Високо концентрирани течни аромати, които не разграждат PVA и намират широко приложение. Благодарение на своята концентрация са подходящи при допълнително подсилване на стръв, като семена, пелети, царевица, топчета или червеи. Могат да се използват у..
2.90лв.
Купи
Плуващи топчета Dovit 4 COLOR POP-UPS
Код на продукта: 227600
0
Окуражени от успеха на нашите 4-цветни уафтери, ние създадохме плаващата версия на тази серия с висока плаваемост, която позволява допълнителни форми на употреба. Може да се използва самостоятелно, но също и за подчертаване, и повдигане на други прим..
7.90лв.
Купи
Плуващи топчета Dovit POP-UP NEON BOILIE
Код на продукта: 227599
0
Заменихме предишната структура от твърд материал с по-гъвкава. Тяхната плаваемост е такава, че могат да повдигнат стръв с всякакъв размер, което ги превръща в хит за дълбоководен риболов, но ако искате да направите по-лек монтаж за снежен човек, пак ..
7.90лв.
Купи
Спрей Dovit METHOD SPRAY
Код на продукта: 227592
0
Външното овкусяване е от голямо значение при метод риболова. Използвайки метод спрейове, не е необходимо да решавате предварително кои вкусове ще работят в даден ден, но като използвате нашия добре доказан спрей и покриете външния слой, можете да тес..
5.60лв.
Купи
Течен ароматизатор Dovit QUICKLIQ 250мл
Код на продукта: 227589
0
Както името подсказва, това е течен ароматизатор с бързо действие. Препоръчва се предимно за поръсване и овкусяване на готова смес, пелети или друга стръв. За тази цел по време на производството му е използван носещ материал, който прилепва по-добре ..
4.40лв.
Купи
Течна добавка пушек Dovit SPLASH
Код на продукта: 227590
0
При риболов на метод фидер се ценят максимално силни аромати с висока концентрация, които привличат вниманието към себе си с експлозивно разтваряне в първите моменти след замятане. Splash привлича любопитните шарани и амури не само с вкуса си, но ..
5.90лв.
Купи
Уафтери Dovit 4 COLOR WAFTERS
Код на продукта: 227594
0
С тази стръв целта ни явно беше да привлечем вниманието на рибите, затова смесихме четирите "хитови" цвята в един продукт. Структурата и текстурата на стръвта, благодарение на новата технология на производство, е такава, че тя не се напуква по никакъ..
7.90лв.
Купи
Уафтери Dovit DUO WAFTERS
Код на продукта: 227593
0
Двуцветните примамки вече не се считат за новост на риболовния пазар и може би техният непрекъснат успех е това, което ги кара да бъдат непрекъснато обновявани. Преди всичко искахме да дадем на рибарите на шаран и бял амур с тази (критично) лека стръ..
7.90лв.
Купи
Уафтери Dovit JOKER WAFTERS
Код на продукта: 227597
0
Както подсказва името, тази стръв е истински шегаджия. Тeзи критично леки уафтери са се доказали в безброй състезания и са помогнали на нашите състезатели да постигнат по-добри резултати. Неговата плаваемост е такава, че когато се използва правилната..
7.90лв.
Купи
Уафтери Dovit SLOW SINKING WAFTERS
Код на продукта: 227595
0
Има ситуации, когато се нуждаете от лека стръв, но не повдигната от клиновете. Такъв е случаят например, когато чувствителните риби се притесняват от големия размер на куката и трябва да бъдат фино настроени. В тази ситуация, ако куката е малка и лек..
7.90лв.
Купи
Уафтери Dovit WOW - WASHED OUT WAFTERS
Код на продукта: 227598
0
Все още няма научно обяснение за това, но има ситуации, когато рибите са обезпокоени от ярки цветове. В този случай трябва да посегнем към примамки, които изглеждат добре на дъното, но цветът им не им пречи. Примерите включват езера с чиста вода, къд..
7.90лв.
Купи