Палатка за двама с вътрешна кабина PRO-ZONE Coach III

Категории
Палатка за двама с вътрешна кабина PRO-ZONE Coach III Шаранджийски Палатки
Палатка за двама с вътрешна кабина PRO-ZONE Coach III Шаранджийски Палатки Палатка за двама с вътрешна кабина PRO-ZONE Coach III Шаранджийски Палатки Палатка за двама с вътрешна кабина PRO-ZONE Coach III Шаранджийски Палатки Палатка за двама с вътрешна кабина PRO-ZONE Coach III Шаранджийски Палатки
Направено от: Ehmanns
Код на продукт: EPCO3
Наличност: Не е налично
Цена: 1,582.00лв. 1,423.00лв.
Количество:Поръчка без регистрация
*Телефон:


Име и адрес за доставка:

Въведете Цифрите:

Моля добавете вашия телефон за обратна връзка.

С "Бърза Поръчка" може да поръчате само един продукт.

Перфектната гама палатки – изпипани до съвършенство!

PRO-ZONE Coach III с вътрешна кабина
PRO-ZONE Coach III е добре замислена алтернатива на традиционните единични палатки с огромно приложение. Базовата палатка е дишаща еднокожа без покривало и съответно представлява рамката за вътрешната кабина. Тя може да бъде сглобена със или без вътрешната кабина. Вътрешното покритие е направено от 60% флуорокарбоново обработен 150D x 200D полиестер, повишаващ циркулацията. Той има пришита основа, спираща гризачите да влизат в палатката. Палатката може да бъде сглобена със или без включената в комплекта допълнителна постелка. Препоръчително е да се използва и втората постелка, за да се предпази вътрешността от мръсотия и повреждане на неравни повърхности. Рамката е изработена от 4 ребра с 19-милиметров диаметър от 6061 T6 Алуминий. Тази конструкция ни е любима заради своята стабилност и нейният навес, който предпазва палатката от директна слънчева светлина, вятър дъжд. PRO-ZONE Coach III е снабдена с допълнителни задни и странични панорамни прозорци!
PRO-ZONE Coach III е истински шедьовър заради функционалността, материалите, които са използвани, и пълния й комплект оборудване!
Външната „кожа“ е преднамерено изработена от дишащ AW20000-материал. За разлика от 210D –полиестерът, използван в нашите палатки HOT SPOT, този материал не е импрегниран след производствено. Вместо това всяко отделно влакно е импрегнирано преди фабричната изработка, а вътрешната страна е импрегнирана отново. Процедурата прави импрегнацията по-устойчива и водоотблъскваща. Водо-отблъскващият ефект помага на палатката да изсъхва много бързо. Тя има воден стълб от над 20.000 мм, което я прави абсолютно водоустойчива, а дишащият ефект предотвратява кондензацията.
Въпреки, че не е задължително, можете да използвате покривало HOT SPOT SI 2 Man или PRO-ZONE SI 2 Man. Тъй като те са с еднакъв размер, можете да избирате между дишаща, бързосъхнеща или полиетерна материя. И двете версии ще запазят кабината перфектно суха.
Характеристики:
От 2012 година всички палатки PRO-ZONE са с ново AW20000 – покритие! С тъкана, по-здрава 150D x 150D AW20000 дишаща и бързосъхнеща материя с двойно подшити, заварени и подлепени шевове и воден стълб от 20,000 мм. Няма по-здрав материал, използван в момента!
4-раменна подсилена рамка от 6061 T6 алуминий с 19-милиметров диаметър с гумени мембрани и гладко движещи се конектори.
Алуминиева стабилизиращата система с GFK Fastlock-клипсове за лесно сглобяване на рамката
Двустранно отваряща се мултифункционална врата с фиксиран отвън прозрачен прозорец, мрежа против комари и AW20000-капак със странични закачалки и фиксация с клипсове
Два странични мултифункционални панорамни прозореца с пришити мрежи против комари, външно пришити отгоре и отдолу прозрачни прозорци с AW20000-капаци, със странични закачалки и фиксация с клипсове
Развитите прозорци могат да бъдат фиксирани с нашата клипсова система против дъжд
Вратата на вътрешната кабина има мрежа против комари и капак
Два странични панорамни прозореца с мрежи против комари, прозрачни прозорци, прикрепени отвън с AW20000-капаци и застъпване.
Два задни панорамни прозореца с мрежи против комари, прозрачни прозорци, прикрепени отвън с AW20000-капаци и застъпване.
Всички комарници, освен на вътрешната кабина, могат да се отварят с два странични ципа. Това позволява затваряне на прозорците отвътре
Всички навити прозорци се съхраняват в джоб в горната си част
Вратата на вътрешната кабина има мрежа против комари и AW20000-капак
Два странични панорамни прозореца от мрежа против комари във вътрешната кабина

Два странични панорамни прозореца от мрежа против комари във задната част на вътрешната кабина
Първокласни ципове с логото на EHMANNS
10-милиметрови халки на колчетата за странична фиксация
Каиш за опъване
Суперлеки, подсилени 7005 –алуминиеви колчета с Т-образна глава и логото на EHMANNS – доставени в подсилено сакче
Дебела посилена основа
Странично подсилена обемиста чанта за транспортиране от 600D-полиестер с презрамка за рамо и дръжки – събира палатката и покривалото
Може да се използва с допълнителни покривала от сериите Hot Spot SI или Pro-Zone SI
Размери: около 305 х 305 х 150 см (дължина х ширина х височина)
Размери на вътрешната кабина: ок. 290 х 280 х 140 см
Размер на сака: ок. 115 х 35 х 25 см (дължина х ширина х височина)
Тегло: ок. 19 кг
Сигурно сте забелязали функционалността и любовта към детайла на нашата нова гама палатки Perfect. Използвани са само най-добрите материали от водещи производители, защото понякога евтиното излиза скъпо. Помислете какво получавате срещу парите си и ще изберете нас.
Внимание!
Не използвайте котлони или открит огън в палатките, има опасност от задушаване! Контактът с горящи предмети, като цигара, може да причини пожар!

Поради голямото разнообразие от опции за една палатка продуктите на Ehmanns се изпълняват на поръчка в рамките на 2/3 седмици.

 

Подобни продукти
Цена
Срок на кредита
Първоначална вноска
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо за плащане
ГПР %

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:Специални RSS
Посетете fishbg.org в ShopMania