0
0
0

Gardner

GARDNER G-STRING PVA конец 20 m
Код на продукта: 218949
0
Плетен PVA конец 20м подходящ за всички сезони...
17.70лв.
Купи
Gardner PVA конец
Код на продукта: 218950
0
Плетен PVA конец 20м подходящ за всички сезони...
12.40лв.
Купи
Gardner инструмент за връзване
Код на продукта: 218920
0
Инструмент за връзване на косъм и  клупчета. Бърз и лесен за използване за връзване на малки и фини клупчета...
8.70лв.
Купи
H-Blok маркер Gardner
Код на продукта: 218935
0
Голям H маркер №1.Изработен от закалена, високо видима, флуоресцентно оранжева, формована пластмаса.H-Blok се доставя със 70 фута (22 м) здрава линия, прикрепена към сгъваема оловна лента.Просто пуснете тежестта от H-Blok и влакното автоматично ще се..
19.90лв.
Купи
KINETIC SPOD BRAID 35lb (15.9kg) 0.32mm
Код на продукта: 218885
0
Gardner Kinetic Spod Braid е плетено влакно създадено специално да се използва за риболов с най-мощните Spod пръчки.• 100% Dyneema оплетка.• 8-нишково оплетка със страхотна здравина.• Нулева разтегливост.• Кръгъл профил и гладка повърхност, която спо..
54.30лв.
Купи
PVA Разтваряща се пяна Gardner Fluoro Dissolving Foam
Код на продукта: 218951
0
Бързо разтваря се Fluro PVA пянаПлуващи късчета пяна.Защитава вашата кука.Показва позицията на монтаж след хвърляне.Предотвратява заплитането.Голяма затваряща се чанта с плъзгач.Биоразградим дунапрен...
12.00лв.
Купи
Алайнери Covert Hook Aligners
Код на продукта: 218887
0
Covert Hook Aligners подобряват ефективността на много монтажи, като контролират и подобряват начина, по който куката се завърта и захваща в устата на шарана.Подравняващите куки са направени от гъвкава гумена смес, която се разтяга над ухото на кукат..
7.40лв.
Купи
Алайнери Covert Pop-Up Hook Aligners
Код на продукта: 218888
0
Уникалните Covert Pop-Up Hook Aligners са разработени като лесен и удобен начин за създаване на ултраефективни съоръжения в стил „D“, чрез добавяне на предварително оформен „D“ към един от нашите високоефективни Hook Aligners.Резултатът от комбиниран..
8.70лв.
Купи
Антибиотик GARDNER INTENSIVE CARE
Код на продукта: 218922
0
Спрей за интензивна терапия, която може да се използва за лечение на всички сладководни риби.Той е идеален за лечение на язви, повдигнати люспи и др.Силно активната комбинация от антибактериални и противогъбични съставки в тази уникална формула прони..
24.70лв.
Купи
Антибиотик Gardner MEDIC PLUS
Код на продукта: 218923
0
Гарднър "Медик Плюс" е научно разработен антисептичен гел, предназначен за лечение на рани и дупки от куки.Този медикаментозен гел е произведен за защита от бактериална инфекция и с лечебна помощ. Medic Plus е идеален за лечение на всички сладководни..
19.99лв.
Купи
Бургия Gardner Nut Drill
Код на продукта: 218889
0
Тази бургия е толкова лесна за използване благодарение на уникалната си проектирана дръжка.Въртящата се дръжка позволява свредлото да се върти в дланта на ръката за скорост и точен контрол.Пробива спретнати, чисти дупки за секунди.Свредло от неръждае..
6.40лв.
Купи
Бърза връзка Gardner Covert C-lok Swivels
Код на продукта: 218890
0
Covert C-Lok Flexi-Ring въртящи се пръстени са универсални компоненти за бърза смяна, които могат да бъдат включени в почти всяка система с водач или да се използват в комбинация с бързосменни системи за куките. Като използвате C-Lok въртящ се пръст..
8.70лв.
Купи
Бърза връзка Gardner Covert Kwik Lok Swivels Size 8
Код на продукта: 218891
0
Kwik Lok връзките са идеални за използване с клипсове за олова и осигуряват безпроблемно представяне без заплитания, когато се комбинират с Covert Anti Tangle Sleeve (покривка против заплитания). Те са най-популярният елемент за бърза смяна в серията..
9.40лв.
Купи
Бърза връзка Gardner Covert Link Lok Swivels
Код на продукта: 218892
0
Gardner Link Lok Swivels са проектирани да ви позволят да прикрепите влакна със закачени върху самозаключващата се завита връзка на Link-Lok. Дизайнът "Lok" ги прави бързи и лесни за употреба и, което е важно, много по-здрави от някои алтернативни вр..
7.40лв.
Купи
Бърза връзка с халка Gardner Covert C-lok Flexi Ring Swivels
Код на продукта: 218893
0
Covert C-Lok Flexi-Ring въртящи се пръстени са изключително универсални компоненти за бърза смяна, които могат да бъдат включени в почти всяка система за бърза смяна на куки или в системи с въртящи се пръстени в стил "хеликоптер", за да можете да сме..
9.80лв.
Купи
Бърза връзка с халка Gardner Covert Kwik Lok Flexi-Ring Swivels
Код на продукта: 218894
0
Тези Kwik Lok Flexi-Ring Swivels са създадени като идеален компонент за бърза смяна в монтажи с хеликоптер. Бързата смяна на закривката позволява лесно поставяне на влакното; просто го закачете върху закривката и го облечете с Covert Anti Tangle пок..
9.80лв.
Купи
Ваничка за стръв 1 литър
Код на продукта: 219118
0
Тези вани Gardner за червеи/стръв са основен аксесоар за риболов и са идеални за носене на повечето видове стръв.Произведени са в Обединеното кралство и се доставят с положителен перфориран капак...
4.70лв.
Купи
Ваничка за стръв 1.5 литър
Код на продукта: 219119
0
Тези вани Gardner за червеи/стръв са основен аксесоар за риболов и са идеални за носене на повечето видове стръв.Произведени са в Обединеното кралство и се доставят с положителен перфориран капак...
5.90лв.
Купи
Ваничка за стръв 2 литърa
Код на продукта: 219120
0
Тези вани Gardner за червеи/стръв са основен аксесоар за риболов и са идеални за носене на повечето видове стръв.Произведени са в Обединеното кралство и се доставят с положителен перфориран капак...
7.20лв.
Купи
Винт за стръв Gardner Covert Flexi Bait Screws
Код на продукта: 218895
0
Гъвкавите винтове за стръв Gardner Covert дават на рибарите бърз и удобен начин за сигурно монтиране на примамки за куки върху D монтажи и куки, монтирани на стебла.Те се предлагат в три размера, мини, стандартен и дълъг, и всеки винт за стръв е монт..
7.80лв.
Купи
Винт с Вирбел Gardner Covert Swivel Bait Screws
Код на продукта: 218896
0
Gardner Covert Swivel Bait Screws винтове за примамки са отлична алтернатива на оригиналните гъвкави винтове за примамки на Ковърт. Включването на въртящ се винт вместо просто пръстен за монтаж на монтажа позволява по-голяма свобода на движение и ко..
9.90лв.
Купи
Вирбел за ПВА Gardner Covert PVA Bag Swivels
Код на продукта: 218904
0
Covert PVA Bag Swivels осигуряват бърз, лесен и ефективен начин за прикрепване на мрежести PVA торбички от всички размери. Просто пропуснете възела на PVA торбичката през клипса, за да го закрепите мигновено. Чудесен начин да се избегнат заплитаният..
9.90лв.
Купи
Вирбел с халка Gardner Covert Flexi-Ring Swivels
Код на продукта: 218905
0
Flexi-Ring Swivels създават движение на монтажа и намаляват риска от заплитания, когато се използват с повечето шаранджийски системи.По-големият Flexi Ring връзел с размер 8 е перфектно подходящ за всички клипсове с размер 8 и се закрепва здраво в Co..
9.40лв.
Купи
Вирбели Gardner Covert Rolling size 8
Код на продукта: 218906
0
Черният матов финиш намалява видимостта под водата и се слива по-добре със дъното на езерото в сравнение с други въртящи се пръстени, което ги прави популярни с риболовците, които ловят различни видове риби в ясна вода, където камуфлажът на системата..
6.50лв.
Купи
Влакно GARDNER HYDRO FLO
Код на продукта: 218860
0
Hydro Flo – следващо поколение влакно кo-полимер монофил.Проектирано да се отличава във всички аспекти на изпълнението си.Поради бързото си потъване е подходящо за почти всички видове риболов – с ваглер, с фидер, също така за дънен и спинингов риболо..
18.60лв.
Купи
Влакно Gardner Sure Cast
Код на продукта: 218844
0
Влакно за риболов както на къси така и на дълги дистанци. Разработено за сладки и солени води, с висока износоустойчивост и здравина на възела.  Влакно с червен, флуоресцентен цвят , който го прави видим в тъмните часове на денонощието. Екстремна уст..
36.00лв.
Купи
Влакно Gardner Sure Cast SOLID YELLOW
Код на продукта: 218841
0
Влакно за риболов както на къси така и на дълги дистанци. Разработено за сладки и солени води, с висока износоустойчивост и здравина на възела.  Влакно с червен, флуоресцентен цвят , който го прави видим в тъмните часове на денонощието. Екстремна уст..
36.00лв.
Купи
Влакно Gardner Sure Shock
Код на продукта: 218861
0
След дълги експерименти и опити да ползвате други шок лидери с цената на изпуснати много трифеини риби. Разбирате че Sure Shock е вашият избор № 1.Произведен от ко-полимер този шок лидер позволява максимално натоварване в необходимите моменти както п..
22.30лв.
Купи
Влакно за маркер Gardner KINETIC MARKER 25lb (11.3kg) 0.28mm
Код на продукта: 218862
0
Gardner Kinetic Marker Braid е плетено влакно спезиално разработено за риболов с маркер.• 8-нишкова Dyneema оплетка.• Кръгъл профил.• Нулева разтегливост.• Здравина на възел и опън и висока износоустойчивост.• Гланцирана повърхност за намаляване на т..
54.30лв.
Купи
Влакно за поводи  Gardner STIFF-LINK
Код на продукта: 218866
0
Този невероятен твърд повод с висока памет е идеален за създаване на извити секции за куки на Chod Rigs и шарнирни стяги Rigs.Stiff-Link е лесен за използване.Изключително здрав, с много висока якост на възел и устойчивост на износване...
12.40лв.
Купи
Влакно за поводи Gardner TRICKSTER HEAVY
Код на продукта: 218843
0
Бързо потъващо, тежко, плетено влакно за поводи е предпочитано от много риболовци на големи риби, защото естествено ще се застане на дъното на езерото или язовира. Комбинирайки това с отличен камуфлажен цвят, създадохме много специалено влакно, което..
18.60лв.
Купи
Влакно за поводи Gardner VIGILANTE
Код на продукта: 218872
0
Следващо поколение абразивоустойчив лидер и сомаджийски повод."SlickWax" абразивоустойчиво покритие и 100% Dynema влакна гарантират екстремната издръжливост на повода. Тънък профил, невероятна издръжливост на възел и нулева разтегливост...
18.90лв.
Купи
Възглавница Gardner CAMO PILLOW
Код на продукта: 219055
0
Възглавница  със сваляема калъфка от полар/памук.Новият стил Camo Pillows е абсолютно перфектен за целогодишна употреба! Сега тя има двустранен дизайн с топъл удобен полар от едната страна и хладен памучен материал от другата.Поларът е завършен в наш..
44.70лв.
Купи
Възглавница за кофа SQUARE BUCKET CUSHION
Код на продукта: 219121
0
Удобно подплатена квадратна възглавница за кофа, която превръща квадратната кофа в удобна седалка. Идеален за мобилния риболовец и риболовец с лодка или специализиран риболовец, който обича да навива статични пръчки и да обикаля в търсене на възможно..
25.30лв.
Купи
Глава за кеп Gardner Barbel/Specialist Pan Net
Код на продукта: 219109
0
 Глава за кеп с форма на "сълза". Тя ще побере най-големия шаран, без големи проблеми при кепчосването.Твърда и здрава рамка, може да се използва с увереност в заблатени водоеми, където меката глава не е приложима.Много добра и за състезателен риболо..
65.00лв.
Купи
Готов лидер флурокарбон COVERT FUSED LOOP LEADERS 1м
Код на продукта: 218916
0
Тези бързо потъващи, полупрозрачни лидери са проектирани да  се слеят с водната среда, подобрявайки критичния камуфлаж на вашата подредба и също така осигуряват повишено ниво на абразия/чиста устойчивост на края на линията.Тъй като са конструирани съ..
12.40лв.
Купи
Готов монтаж Gardner Continental Ronnie Rigs
Код на продукта: 218917
0
Континентал Рони Риг включва изключително популярните ни и изключително здрави и много остри куки Covert Continental Dark Mugga (в размери 2, 4 и 6), които са прикрепени към подсилена XT Flexi-Ring Kwik Lok въртящи се вирбели с халка, което ги прави ..
12.90лв.
Купи
Готов монтаж Gardner Hook Aligner Rig
Код на продукта: 220746
0
5.00лв.
Купи
Готов монтаж Gardner Mugga Rig
Код на продукта: 220745
0
Mugga Rigs са изключително надеждни и ефективни приспособления за предварително вързани монтажи, направени с помощта на най-висококачествени компоненти...
5.00лв.
Купи
Гребло олово за плевели Gardner ORIGINAL WEED RAKE
Код на продукта: 218924
0
“Оригиналното гребло за плевели” на Гарднър е проектирано да се хвърля лесно за почистване на малки петна от плевели и създаване на ясни места за подобряване на линията към нови и съществуващи чисти петна, греблото за плевели е безценно и довело до у..
25.90лв.
Купи