0
0
0

Gardner

Gardner  GTD “Distance” 12ft - Въдица
Код на продукта: hr-1680
0
Gardner представя шаранджийска въдица от гамата на GTD 12 фута на 3lb 6oz. • Пълно покритие с висок лак от 3K. • Бланка с 36-тонови въглеродни влакна Mitsubishi. • Супер леки водачи на Minima са проектирани да предотвратят усукване. • Пълно покри..
620.00лв.
Купи
Gardner  Клочета за дистанция [WRAP]
Код на продукта: hr-1355
0
Колчета с месингова резба, могат да бъдат използвани и като колчета за карп сак или колче за пръчки. По 2бр. в комплект (162гр). Дължина 46см...
23.00лв.
Купи
Gardner 'Mini UltraPult’ Carp Fishing Catapults - Прашка [UPS]
Код на продукта: hr-1674
0
Прашките "Mini UltraPult" е по-малка версия на прашките "UltraPult". Те са създадени за лесно, бързо и точно изтрелване на стръвта. Здрава подсилена рамка, която е твърда, но и лека. Висококачествени ластици, които не предизвикват усукване. Удоб..
35.00лв.
Купи
Gardner Anti-Tangle Sleeves - Противооплитащи конуси 20 бр. [CATS]
Код на продукта: hr-301
0
Противооплитащи конуси за вирбел. Предпазват повода от заплитане при замятане или вкарване с лодка. Използват се и за покриване на бързи връзки. 40мм дължина. По 20бр. в опаковка. Предлагат се в два цвята: силиконово зелено и силиконово кафяв..
9.10лв.
Купи
Gardner Asylum Mat [GAM]
Код на продукта: hr-1525
0
Нова постелка от Gardner, съчетава в себе си сигурността на разгънатата постелка с люлеещ се стил, много добре измислен сгъваем дизайн, който позволява компактното му съхранение. Голямата подвижна постелка е изпълнена с мека пяна от 50 мм, това пред..
355.00лв.
Купи
Gardner ATT Cube - Твърд калъф за ATT [ATC]
Код на продукта: hr-880
0
Прозрачен калъф за ATT централа. 100% водонепропусклив. Изчистен дизайн и хай тек спикър мембрана...
30.00лв.
Купи
Gardner ATTs Bait Alarm - сигнализатор [ATTS]
Код на продукта: hr-878
0
Звукът е там, където трябва да бъде - до вас, а не до водата!!! Първият по рода си сигнлизатор, който не издава звук! Сигнализатор с вграден предавател, работещ единствено с приемник V2 ATTX, даващ му безжична връзка до 200 метра (в нормални услови..
200.00лв.
Купи
Gardner ATTx V2 Reciver - приемник [V2ATTX*]
Код на продукта: hr-879
0
Приемник за сигнализатори ATTs е нова по-добра версия от ATTx позната на риболовците от години. Новата система не само усъвършенства и подобрява оригинала, но също така включва и няколко нови функции: По-дълъг живот на батерията на приемника, зах..
210.00лв.
Купи
Gardner ATTx V2 Remote System
Код на продукта: hr-963
0
Приемник за сигнализатори ATTs е нова по-добра версия от ATTx позната на риболовците от години. Новата система не само усъвършенства и подобрява оригинала, но също така включва и няколко нови функции: По-дълъг живот на батерията на приемника, зах..
480.00лв.
Купи
Gardner Balls Out Bait Launcher - Катапулт за спод [BOBL]
Код на продукта: hr-738
0
С негова помощ може да хвърляте топки точно и без усилие! Единственият начин за далечно хвърляне с топки захранка. Топките захранка могат да бъдат хвърлени на повече от 100 метра! Бързо & ефективно - лесно се завръзва на вашето влакно и е готово..
10.50лв.
Купи
Gardner Bank Saw - Трион [SAW]
Код на продукта: hr-1679
0
Компактен универсален трион, който може да се завинтва върху дълга дръжка на кеп и да се използва за изрязване на клони. Трионът разполага с подвижно острие, което лесно може да бъде заменено, когато загуби режещите си зъбци след продължителна употр..
42.00лв.
Купи
Gardner Barbel/Specialist Pan Net - Глава за кеп [SPN]
Код на продукта: hr-814
0
Глава за кеп с форма на "сълза". Тя ще побере най-голямата бяла мряна или шаран, без големи проблеми при кепчосването. Твърда и здрава рамка, може да се използва с увереност в заблатени водоеми, където меката глава не е приложима. Много добра и за..
65.00лв.
Купи
Gardner Buckets Green -  Кръгли кофи  5,10,15 литра [BUCS]
Код на продукта: hr-852
0
Гама от твърди многофункционални кофи. Идеални за носене, съхранение и смесване на мокри, сухи или смлени захранки и примеси от топчета. Капак за многократно затваряне. Изработени от изключително здрав формован материал. Здрава метална дръжка..
10.00лв.
Купи
Gardner Bug - тежести за хенгер [BUGWT]
Код на продукта: hr-1211
0
Тежести за хенгери, по 5 грама от неръждаема стомана. Може да бъде добавен един или повече към вашия любим индикатор Bug на Gardner. За да се увеличи теглото на индикатора, което ще подобри индикацията при екстремни дистанци, когато риболовств..
15.50лв.
Купи
Gardner Bug Indicators [BUG]
Код на продукта: hr-1208
0
Предлагат се в лилаво, оранжево, червено, синьо, зелено, прозрачно, сarbon и черно с тефлоново-бяло тяло (в определени размери само, виж по-долу). размери и тежести: • Micro Bug - 22 мм тънък - Бели = 8 грама, Цветни = 6 грама • Мини Bug - 36 мм ..
26.00лв.
Купи
Gardner Camera Adaptor - Адаптор за фотоапарат/камера [CA]
Код на продукта: hr-429
0
Адаптор за поставяне на фотокамера върху рибарско колче. Резбите са стандартни и стават за всички фотоапарати и камери, както и за всички риболовни аксесоари (колчета, стойки ... ) Гумен протектор върху резбата за камерата...
12.00лв.
Купи
Gardner Camflex Leadcore 35lb & 45lb, - Лидкор
Код на продукта: hr-1556
0
CamFlex Plummet leadcore - нов, превъзходен, свръх гъвкав с отличен камуфлажен цвят, който се смесва по-ефективно с естествената водна среда. CamFlex leadcore се отличава с гладка повърхност, плътно оплетен отвън, той има супер плътна (0.50 мм) вът..
37.00лв.
Купи
Gardner CamFlex Leadfree - Лидкор без олово [CFL]
Код на продукта: hr-1703
0
CamFlex Leadfree е изграден от PTFE влакна. Това е ново поколение лидер без олово, който освен, че притежава всички качества на устойчивост на износване има невероятно мек характер. Той се съчетава перфектно със заобикалящата ни среда, дори във в..
42.30лв.
Купи
Gardner Camo Bucket - Камуфлажни Кофи  5,10,15 литра [BUCSC]
Код на продукта: hr-849
0
Гама от твърди многофункционални камуфлажни кофи. Идеални за носене, съхранение и смесване на мокри, сухи или смлени захранки и примеси от топчета. Капак за многократно затваряне. Изработени от изключително здрав формован материал. Здрава м..
11.00лв.
Купи
Gardner Captive Back Leads - Задни тежести [CBLD]
Код на продукта: hr-684
0
Идеалени, ако искате да използвате едно много тежко и сигурно потъване на вашта линия, но не искате допълнителната тежест на линията да пречи по време на борбата с рибата. Също така много добри за речен риболов - от съществено значение, когато има п..
18.00лв.
Купи
Gardner Casting Finger Stalls - Напръстник [GFSR]
Код на продукта: hr-1793
0
Напръстник с безкомпромисна защита на пръста ви при хвърляне на големи разстояния и при спондиране на стръв. Допълнителната кожа предпазва пръста ви, като същевременно не нарушава усещането, което е необходимо за постигане на необходимата точност и ..
18.00лв.
Купи
Gardner Clip Kit - Комплект Клип Кит [CCK]
Код на продукта: hr-315
0
Комплектът включва: 5 бр. клипсове за олово; 5 бр. вирбели с накрайник за бърза връзка; 5 бр. конуси за бърза връзка 5 бр. конуси за клипсове за олово. Предлагат се в 2 цвята: силиконово зелено и силиконово кафяво...
18.20лв.
Купи
Gardner Contenintal Mugga - ръчно заточени куки [SMHx2]
Код на продукта: hr-1546
0
Супер силната кука Continental Mugga е индивидуално усъвършенствана от водещия в Англия експерт за заточване на куки Джейсън Хейуърд от Specialist Sharpened Hooks. Преоформената / усъвършенствана кука на всяка от тези специално заострени куки Contin..
25.00лв.
Купи
Gardner Covert Buffer Beads - стопери за "хиликоптер" [CBUFXL]
Код на продукта: hr-302
0
Използва се за правене на монтаж тип "хеликоптер". По 20 бр. в опаковка. Предлагат се в 2 цвята: силиконово зелено и силиконово кафяво...
10.40лв.
Купи