Категории

Лодка за захранване

Лодка за захранване

Лодка за захранка В последно време все „по-модерно“ става из между колегите шаранджии използването на по-напреднали техники за захранване и постигане на максимално точно и концентрирано петно и поднасянето на храна към шараните. Един от методите, които става номер едно избор са електрическите лодки за захранване. Този метод става все по-известен и практикуван от всеки един шаранджия и в днешно време може да видите повече хората, които използват лодки в сравнение с тези, които използват ракети за захранване. Използването на лодка има своите десетки плюсове, които представляват огромно удобство на рибаря и спестяват време. Нека поговорим за плюсовете, които предлагат лодките за захранка. Лодките за захранка взимат по-малко място от въдиците, с които захранвате. Може лодката да е по-обемиста, но всеки един от нас знае проблемът с дължината на въдиците как може да ни попречи от взимането на някой друг багаж. Позволяват ни да вкарваме нашият монтаж и храна на изключително далечни разстояния, на които сме неспособни да вкарване с въдица. Колкото и да сме добри в кастинга с въдица, няма как да постигнем дължини над 150, 160 метра за един навлизащ-напреднал риболовец, а даже и състезателите по спортен шаранджийски риболов биха могли да срещнат затруднение в тази дистанция, да оставим на страна, че понякога метрологичните условия биха попречили в постигането на тези разстояние от ръка. Можем да вкарваме по два монтажа и повече храна за по-кратко време, което е изключителен плюс ако се намираме на място, което рибата е свикнала храна да се поднася на „тепсия“ и има голяма популация от риба. Както всеки продукт, всяко нещо, както има своите плюсове има и минуси Един от огромните минуси за лодката е, че трябва да взимаш със себе си десетки части техника, включително и резервни батерии, които предварително трябва да бъдат заредени, в зависимост от дистанцията, на която лодката ще влиза. Както всяка техника, всичко може да се обърка, може да влезне вода в лодката, батериите да не дават ток към лодката и не на последно място дистанционното, с което се управлява да загуби обхват лодката, където идват и проблемите, защото лодката става неуправляема и остава на мястото, където е изгубила обхват – на дълго разстояние в язовира. Лодките за захранка са един прекрасен продукт, който може да закупите към арсенала ви, може да ви гарантират много положителни емоции, но преди това бъдете сигурни, че сте в час с техниката и поддръжката им, защото може да ви извадят извън нерви.

Сортираи по :

Добре дошли на нашия онлайн риболовен магазин Fishbg.org!

Магазин за риболов с традиции

С над 13 години опит на пазара нашият магазин за риболовни принадлежности не спира да предоставя висококачествени риболовни принадлежности и аксесоари на утвърдени марки. Специализирали сме се  в това да удовлетворим потребностите за различните видове риболов – морски, зимен, спортен риболов, риболов на плувка и дъно или чисто любителски. 
Пазарувайте от утвърден дистрибутор на редица известни и доказани марки за риболов. Нашият риболовен магазин е вносител на:

  • DEVICT лодки за нанасяне на захранка и въдици (и се гордеем да бъдем техен официален представител за България);
  • LUCKY( сонари за риболов);
  • TF GEAR (Шаранджийски принадлежности);
  • SOLAR TACKLE (Шаранджийски принадлежности);
  • CARP SPIRIT (Шаранджийски риболовни принадлежности)

Богат асортимент от риболовни принадлежности и аксесоари за риболов

При нас ще намерите различни видове въдици – шаранджийски, спининг, фидер и други; риболовни макари, влакна, примамки, такъми, воблери, сонари, куки, захранки и др. За по-лесно ориентиране сме подредили продуктите по категории и подкатегории, които да позволят по-лесна навигация на сайта и поръчка на най-подходящите продукти за Вашия риболов.
Предлагаме още разнообразие от риболовни аксесоари – рибарски столове, легла, палатки, платформи, стойки и др. Може да откриете и пълен асортимент от риболовни дрехи. Осигурете си удобство с качествени рибарски ботуши, елеци, гащеризони, очила и др. Не подценяваме и значението на риболовните дрехи и колко важно е те да бъдат водоустойчиви и функционални за предстоящия риболов,за това Ви предлагаме най-доброто от водещите марки .

Пазарувайте с лекота риболовни принадлежности онлайн

Създадохме настоящия сайт за риболовни принадлежности, за да улесним максимално нашите клиенти и да направим пазаруването още по-приятно. Може да разглеждате в удобно за вас време и да поръчвате с доставка до офис на Еконт или до дома.
Отивате на риболов за определен тип риба и незнаете какво да изберете? Обърнете внимание на описанието на продуктите и ще видите отбелязано кой е най- подходящ за риболов на щука, сом, фидер, пъстърва, бяла риба или шаран…
Тези и още други предимства, промоции и отстъпки ще откриете при нас!
Заложете на качеството с Fishbg.org!

Fishbg.org oнлайн риболовен магазин, риболовни принадлежности и аксесоари ©2013.

 

Бърза поръчка
Моля, посочете вашето име и вашия телефонен номер, за да можем да се свържем с вас

*Име
*Телефон
Коментар
*Въведете кода
captchacaptchacaptchacaptcha