0
0
0

Snowbee

-10%
Промоция
SB Обувки GEO-LT W/B Hiking Boots
Код на продукта: fil-11619
0
Независимо дали сме за риба, катерим се или просто ходим, всички искаме да бъдем сухи и да ни е удобно през целия ден – изисквания, на които новите туристически обувки на Snowbee отговарят. Моделът е снабден с дишаща и водоустойчива мембрана Vapor-Te..
195.00лв.175.00лв.
Купи
Дишащ гащеризон SB Ranger с чорап
Код на продукта: fil-2005
0
Дишащ гащeризон Ranger с чорап, който е много лек и комфортен за носене. Отличава се със следните характеристики: • Външният слой на материята е третиран с DWR (Durable Water Repellent) покритие, което повишава водонепромокаемостта на гащеризон..
363.00лв.
Купи
Дишащ гащеризон с ботуш SB Ranger
Код на продукта: fil-4779
0
Дишащ гащeризон от серията Ranger Breathable Waders с ботуш, който е много лек и комфортен за носене. Отличава се със следните характеристики: • Външният слой на материята е третиран с DWR (Durable Water Repellent) покритие, което повишава водо..
512.00лв.
Купи
Привършване
Комплект подметки SB
Код на продукта: fil-2069
0
Комплект подметки против подхлъзване, които са с максимален размер - в зависимост от номера на обувките, на който се поставят могат да бъдат изрязани по предназначение. Към комплекта има включено лепило, четка и подметки...
85.00лв.
Купи
Привършване
Неопренов ботуш SB Classic
Код на продукта: fil-6837
0
Класическите неопренови ботуши на Snowbee се завръщат с подобрен дизайн! Ботушите са изработени от 4-милиметров неопрен, а подметките са с грайфер, който подпомага сцеплението между обувката и хлъзгави повърхности. За повече информация относно р..
195.00лв.
Купи
Привършване
Соленоводни неопренови гети
Код на продукта: fil-9133
0
Неопренови гети, които са специално разработени за соленоводни условия. Гетите се позиционират много лесно и осигуряват сигурна защита от дребен и едър пясък за вашите обувки...
58.10лв.
Купи
Привършване
Шнур DTNL XS-Plus Nymph Line Floating Uni-weight
Код на продукта: fil-6229
0
Шнурът е подобен на Thistledown, но е специално създаден за риболов с нимфа на река. Може да се похвали с къс преден конус от 1,8 метра, който преминава във фин връх с диаметър 0,55 мм. Дългото основно тяло е с подобен диаметър – 0,65 мм, преди да се..
98.00лв.
Купи
Продадено
SB Елек мухарски Ultralite Chest-Pack
Код на продукта: fil-12647
0
Ultralight Chest-Pack е създаден за риболовеца, който обича да се движи леко, но желае да има под ръка всичко необходимо за излета. Изработен от 840D rip-stop полиестерна материя с PU вътрешно покритие, елекът е изключително здрав, лек и напълно водо..
120.00лв.
Купи
Продадено
SB Проходилка
Код на продукта: fil-6775
0
Проходилката на Snowbee модел 19450 въплъщава в себе си последните модни и функционални решения. Дизайнът е направен така, че балоните да образуват V-образна форма, която оформя нос, благодарение на който се намалява съпротивлението и се маневрира по..
529.00лв.
Купи
Продадено
SB Чанта Fishing Bag
Код на продукта: fil-2789
0
Snowbee проектират новата си чанта Classic Trout Bag по традиционен начин, но с модерен привкус. Изработена е от здрав плат 600D и има ламинирана PVC подплата, което прави материала 100% устойчив на вода. Приятните тонове на светлото маслинено зелено..
42.50лв.
Купи
Продадено
SB Яке Nivals Down Jacket-Hood
Код на продукта: fil-11623
0
Новото високотехнологично яке Nivalis Down се отличава с напълно уникална конструкция - вътрешна и външна 3-слойна тъкан и скрити шевове при джобовете, за да се елиминира възможността от проникване на вода. Долните джобове са изработени от два слоя д..
460.60лв.
Купи
Продадено
Елек мухарски New Classic
Код на продукта: fil-1823
0
Много удобен и изключително лек елек, който съхне много бързо. • 4 предни джоба с цип, 6 джоба със затваряне тип Velcro; • 5 вътрешни джоба, които включват джоб за очила и за съхранение на ценни аксесоари; • Голям заден джоб с цип; • Мрежеста п..
158.00лв.
Купи
Продадено
Комплект цинтове SB
Код на продукта: fil-6767
0
Изключително твърди стоманени цинтове, които осигуряват по-голяма стабилност на подметката. Могат да се използват със Snowbee подметки-котки. В опаковката има 40 бр...
11.60лв.
Купи
Продадено
Мухарски комплект SB Classic Fly Fishing Kit
Код на продукта: fil-12303
0
Висококачествен комплект за мухарски риболов в реки и затворени водоеми, включващ мухарка от четири части, макара, шнур и повод. Пръчката Classic Fly Rod е с тегло от 108гр и притежава бланка от високомодулен графит, snake водачи, A-Grade коркова дръ..
289.00лв.
Купи
Продадено
Неопренов гащеризон с ботуш SB Classic
Код на продукта: fil-6839
0
Класическият неопренов гащеризон с ботуш на Snowbee се завръща с подобрен дизайн! Гащеризонът е изработен от 4-милиметров неопрен, а подметките на ботушите са с грайфер, който подпомага сцеплението между обувката и хлъзгави повърхности. Гащеризонът п..
270.00лв.
Купи
Продадено
Подметки-котки SB
Код на продукта: fil-6769
0
Подметки котки, които може да се използват с различни обувки и ботуши. Отличен аксесоар, който ще Ви гарантира повече стабилност при преход в райони с хлъзгави брегове. Размер L e предназначен за всички стандартни обувки или ботуши, които са до разм..
21.70лв.
Купи
Продадено
Пушилня
Код на продукта: fil-1259
0
Обработката чрез опушване е един традиционен метод за съхранение на храна, който се използва от стотици години след като нашите прадеди са открили, че обработката на месо с огън удължава неговата годност и свежест. През вековете техниките за опушване..
138.00лв.
Купи
Продадено
Шапка широка периферия
Код на продукта: fil-1843
0
С увеличаване на проблемите, които слънцето нанася върху човешката кожа се търсят все по-добри начини за предпазване от вредното влияние на силните лъчи. Snowbee успяват да постигнат това благодарение на своя модел шапка с широка периферия, която се ..
79.00лв.
Купи
Продадено
Шнур EXDI XS-tra Distance Intermediate
Код на продукта: fil-6233
0
XS-Plus XS-tra distance шнуровете използват shooting-head профил, разработен за достигане на екстремно големи дистанции с минимален бек-каст (back cast) и редуциране на погрешните замятания. Серията включва три модела шнурове, всеки от които с по-къс..
98.00лв.
Купи