0
0
0

Snowbee

-19%
Промоция
SB Обувки GEO-LT W/B Hiking Boots
Код на продукта: fil-11619
0
Независимо дали сме за риба, катерим се или просто ходим, всички искаме да бъдем сухи и да ни е удобно през целия ден – изисквания, на които новите туристически обувки на Snowbee отговарят. Моделът е снабден с дишаща и водоустойчива мембрана Vapor-Te..
195.00лв.157.64лв.
Купи
Привършване
SB Чанта Fishing Bag
Код на продукта: fil-2789
0
Snowbee проектират новата си чанта Classic Trout Bag по традиционен начин, но с модерен привкус. Изработена е от здрав плат 600D и има ламинирана PVC подплата, което прави материала 100% устойчив на вода. Приятните тонове на светлото маслинено зелено..
42.50лв.
Купи
Дишащ гащеризон с ботуш SB Ranger
Код на продукта: fil-4779
0
Дишащ гащeризон от серията Ranger Breathable Waders с ботуш, който е много лек и комфортен за носене. Отличава се със следните характеристики: • Външният слой на материята е третиран с DWR (Durable Water Repellent) покритие, което повишава водо..
512.00лв.
Купи
Комплект подметки SB
Код на продукта: fil-2069
0
Комплект подметки против подхлъзване, които са с максимален размер - в зависимост от номера на обувките, на който се поставят могат да бъдат изрязани по предназначение. Към комплекта има включено лепило, четка и подметки...
102.00лв.
Купи
Привършване
Менгеме SB Fly-Mate Pedestal Vide, Standard
Код на продукта: fil-25864
0
Датският дизайн на тази първокласна гама от менгемета за връзване на мухи е ненадминат, представяйки отлично съотношение цена/качество ако сравняваме качеството и характеристиките с други менгемета на пазара. Превъзходно проектирано от висококачестве..
163.00лв.
Купи
Привършване
Пушилня
Код на продукта: fil-1259
0
Обработката чрез опушване е един традиционен метод за съхранение на храна, който се използва от стотици години след като нашите прадеди са открили, че обработката на месо с огън удължава неговата годност и свежест. През вековете техниките за опушване..
163.00лв.
Купи
Шапка широка периферия
Код на продукта: fil-1843
0
С увеличаване на проблемите, които слънцето нанася върху човешката кожа се търсят все по-добри начини за предпазване от вредното влияние на силните лъчи. Snowbee успяват да постигнат това благодарение на своя модел шапка с широка периферия, която се ..
82.00лв.
Купи
Шнур SB XS Double Taper Fly Lines - Ivory
Код на продукта: fil-25867
0
      XS Double Taper Fly Lines е превъзходен шнур, включващ всички свойства на серията Snowbee XS, но проектиран с коничен профил в двата си края. Традиционен плаващ шнур с конични краища, осигуряващ чудесна презентация на мухата. Подходящ за риболо..
98.00лв.
Купи
Привършване
Шнур SB XS-Plus Thistledown 2 Brook Fly Line
Код на продукта: fil-25876
0
        XS-Plus Thistledown 2 е уникална серия плаващи шнурове на Snowbee със супер фин профил, при която тежестта на линията работи в синхрон с параметрите на въдица. Комбинацията от нови и усъвършенствани компоненти при Thistledown 2, осигурява въз..
116.00лв.
Купи
Продадено
SB Елек мухарски Ultralite Chest-Pack
Код на продукта: fil-12647
0
Ultralight Chest-Pack е създаден за риболовеца, който обича да се движи леко, но желае да има под ръка всичко необходимо за излета. Изработен от 840D rip-stop полиестерна материя с PU вътрешно покритие, елекът е изключително здрав, лек и напълно водо..
150.00лв.
Купи
Продадено
SB Проходилка
Код на продукта: fil-6775
0
Проходилката на Snowbee модел 19450 въплъщава в себе си последните модни и функционални решения. Дизайнът е направен така, че балоните да образуват V-образна форма, която оформя нос, благодарение на който се намалява съпротивлението и се маневрира по..
589.00лв.
Купи
Продадено
Дишащ гащеризон SB Ranger с чорап
Код на продукта: fil-2005
0
Дишащ гащeризон Ranger с чорап, който е много лек и комфортен за носене. Отличава се със следните характеристики: • Външният слой на материята е третиран с DWR (Durable Water Repellent) покритие, което повишава водонепромокаемостта на гащеризон..
363.00лв.
Купи
Продадено
Комплект цинтове SB
Код на продукта: fil-6767
0
Изключително твърди стоманени цинтове, които осигуряват по-голяма стабилност на подметката. Могат да се използват със Snowbee подметки-котки. В опаковката има 40 бр...
16.50лв.
Купи
Продадено
Мухарски комплект SB Classic Fly Fishing Kit
Код на продукта: fil-12303
0
Висококачествен комплект за мухарски риболов в реки и затворени водоеми, включващ мухарка от четири части, макара, шнур и повод. Пръчката Classic Fly Rod е с тегло от 108гр и притежава бланка от високомодулен графит, snake водачи, A-Grade коркова дръ..
289.00лв.
Купи
Продадено
Неопренов ботуш SB Classic
Код на продукта: fil-6837
0
Класическите неопренови ботуши на Snowbee се завръщат с подобрен дизайн! Ботушите са изработени от 4-милиметров неопрен, а подметките са с грайфер, който подпомага сцеплението между обувката и хлъзгави повърхности. За повече информация относно р..
195.00лв.
Купи
Продадено
Неопренов гащеризон с ботуш SB Classic
Код на продукта: fil-6839
0
Класическият неопренов гащеризон с ботуш на Snowbee се завръща с подобрен дизайн! Гащеризонът е изработен от 4-милиметров неопрен, а подметките на ботушите са с грайфер, който подпомага сцеплението между обувката и хлъзгави повърхности. Гащеризонът п..
270.00лв.
Купи
Продадено
Соленоводни неопренови гети
Код на продукта: fil-9133
0
Неопренови гети, които са специално разработени за соленоводни условия. Гетите се позиционират много лесно и осигуряват сигурна защита от дребен и едър пясък за вашите обувки...
58.10лв.
Купи
Продадено
Шнур DTNL XS-Plus Nymph Line Floating Uni-weight
Код на продукта: fil-6229
0
Шнурът е подобен на Thistledown, но е специално създаден за риболов с нимфа на река. Може да се похвали с къс преден конус от 1,8 метра, който преминава във фин връх с диаметър 0,55 мм. Дългото основно тяло е с подобен диаметър – 0,65 мм, преди да се..
98.00лв.
Купи
Продадено
Шнур EXDI XS-tra Distance Intermediate
Код на продукта: fil-6233
0
XS-Plus XS-tra distance шнуровете използват shooting-head профил, разработен за достигане на екстремно големи дистанции с минимален бек-каст (back cast) и редуциране на погрешните замятания. Серията включва три модела шнурове, всеки от които с по-къс..
98.00лв.
Купи