0
0
0

St. Croix

Продадено
SC Тубус
Код на продукта: fil-5651
0
Висококачествен тубус за пръчка на St. Croix с пяна в двата си края отвътре за защита на върха и дръжката на пръчката. Формата на тубуса е овална и е с размер 8 x 5 см за отделните дължини от този модел. Снабден е с малка дръжка, за която може да нос..
105.00лв.
Купи
Продадено
Въдица Avid Series Spinning Rod
Код на продукта: fil-285
0
Характеристики: - Произведени от Premium, high-modusul SCIII graphite; - Изключително здрави и надеждни, като същевременно невероятно леки и свръх чувствителни; - Специално разработен дизайн; - Fuji Alconite Concept Guide System with black frames..
498.00лв.
Купи
Продадено
Въдица Legend Xtreme Spinning
Код на продукта: fil-4569
0
Характеристики на серията: - Poly Curve® (IPC®) технология на изработка; - Taper Enhancement Technology (TET) – дизайнът на бланката предлага модел, отличаващ се с по-добра акция и чувствителност; - Advanced Reinforcing Technology™ (ART™); - Su..
810.00лв.
Купи
Продадено
Въдица SC Eycon Walleye Rod
Код на продукта: fil-15419
0
Характеристики: Eyecon Walleye Rod е въдица от висок клас, която e разработена за риболов на бяла риба и други хищници; Произведени от Premium-quality SCII graphite; Kigan Master Hand 3D водачи с тънки и здрави рингове от алуминиев оксид; F..
290.00лв.
Купи
Продадено
Въдица SC Legend Elite Rod
Код на продукта: fil-7119
0
Характеристики: - IPC & ART технология; - Произведени от Premium, high-modulus SCVI graphite с FRS при долните секции за максимална здравина и олекотено тегло; - Изключително тънък профил; - Fuji® Torzite® водачи с титаниева рамка за безпрецеде..
980.00лв.
Купи