0
0
0

Traxis

Продадено
Калъф троен Traxis Camo Rod Bag
Код на продукта: fil-12571
0
Traxis Camo Rod Bag е троен риболовен калъф, който е изработен от здрав и водоустойчив полиестер. Моделът се отличава с уникален камо принт и е снабден с външен джоб и регулируема презрамка. Подходящ е за въдици на 2 части до 2,40м...
62.00лв.
Купи
Продадено
Карп дюшек с метър Traxis Basic Unhooking Mat
Код на продукта: fil-15415
0
Дюшекът е изработен от материя, която е максимално щадяща рибите. Разполага с принтиран метър отгоре и може лесно да се навие и фиксира с ленти, така че да стане компактен при пренасяне. Съвет: Намокрете дюшека с вода преди да поставите рибата върху ..
25.50лв.
Купи
Продадено
Карп люлка Traxis Carp Cradle XXL
Код на продукта: fil-12619
0
Traxis Carp Cradle XXL осигурява необходимата грижа за уловения шаран. Люлката е напълно подплатена и е снабдена със сгъваема рамка, регулируеми крака и водоустойчива торба за съхранение. Характеристики: - Повдигнати ръбове за оптимална защита;..
139.00лв.
Купи
Продадено
Комплект сигнализатори Traxis SD1 Bitealarm Set 3+1
Код на продукта: fil-12701
0
Traxis SD1 Bite alarm Set 3+1 е отличен комплект както за начинаещи, така и за напреднали риболовци. Сигнализаторите разполагат с богат набор от опции и се доставят в удобен калъф за съхранение. Характеристики: - 3бр Bite сигнализатори + 1бр пр..
152.30лв.
Купи
Продадено
Куфар Traxis Junior Tacklebox - 2 Drawer
Код на продукта: fil-12581
0
Отличен куфар за принадлежности, който осигурява решение за съхранение и транспортиране на всичко необходимо за риболовния излет. Моделът разполага с два подвижни рафта, основно отделение и прозрачен капак със сигурно затваряне...
19.90лв.
Купи
Продадено
Легло Traxis Flat-Bed 6-Leg
Код на продукта: fil-12573
0
Traxis Flat-bed е сгъваемо къмпинг легло, което осигурява удобство и комфорт по време на риболовни излети. Моделът разполага със стабилна алуминиева рамка, шест регулируеми крака, мека подплата и вградена възглавница. Транспортни размери: 72 x 82 x 2..
302.00лв.
Купи
Продадено
Стойка Traxis Carp&Catfish Rodpod
Код на продукта: fil-15921
0
Стойка Traxis Carp&Catfish Rodpod е специално разработена за риболов на шаран и сом. Стойката позволява поставянето на три пръчки и в нейната изработка е използвана трайна и надеждна алуминиева сплав в комбинация с пластмаса. Моделът предлага прецизн..
362.00лв.
Купи
Продадено
Шаранска стойка Traxis Tri-Clops Rodpod
Код на продукта: fil-11603
0
Traxis Tri-Clops Rodpod e шаранска стойка, подходяща за различни риболовни ситуации, с която въдиците винаги ще бъдат в коректната позиция (нагоре). Моделът разполага със здрава конструкция, изработена от алуминий, като има опция за закачане на тежес..
105.00лв.
Купи