0
0
0

Въдици и пръчки за риболов

Код на продукта: rib-3045
0
Новата гама MH (средно тежка) е най-мощната от серията CRAFTY Sea бас. Разработена, за да покрие търсенето на по-мощни действия, в сравнение от добре познатата серия Crafty Sea bass light game. Тази нова гама е изработена от карбон ( 30 тона), по-бър..
189.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-2963
0
Изтънчена въдица с много спортен вид. Тънката бланка е прогресивна, но с тази точка, която дава чувство на контрол. Въдицата е добре балансирана и лека. Оборудвана с Fuji макародържач and Fuji “K” водачи., които подчертават тънката му линия.Целта на ..
195.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-2961
0
Изработена от 24Ton. “HRC” карбон, тази въдица е предназначена за риболов на хищник в Европейските реки и езера. Предлага се в 4 размера и технически спецификации за различни сцени и цели (щука, бяла риба, костур).Те всички имат тънка бланка с превъз..
175.00лв.
Купи
Код на продукта: 133234
0
160.00лв.
Купи
Код на продукта: 132452
0
90.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-1198
0
Нова серия пръти за тролинг риболов направени от 2 секции А-симетричната структура в двете секции подсилва действието, докато леките стъклопластени влакна правят тази въдица почти нечуплива Компонентите със които е снабдена въдицата са от най високо ..
55.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-2975
0
120.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-1200
0
Тези шест футови пръти на Alcedo са специално конструирани за вертикален риболов с тежки твърди или меки примамки Въдиците от тази гама са със средно бавно действие на върха, което позволява на рибата да направи силни гмуркания без да скъса повода ил..
125.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-1097
0
Висококачествена 24Т карбонова бланка Удобна неопренова двойна дръжка с възможност за закрепване на колан и надежден макародържач. триточкови неръждаеми SIC водачи Доставя се в луксозен калъф за съхранение и транспорт Дължина 180см Акция 50lbs Секции..
279.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-1102
0
Висококачествена 24Т карбонова бланка Удобна неопренова двойна дръжка с възможност за закрепване на колан и надежден макародържач. триточкови неръждаеми SIC водачи Доставя се в луксозен калъф за съхранение и транспорт..
269.00лв.
Купи
Код на продукта: 133568
0
Бюджетен, универсален телескопичен прът за риболов на плувка и бомбарда. Пръчката е карбонова с тънка бланка, втулкови водачи и елегантен винтов макародържач. Твърд строй. Здрава и надеждна конструкция. Макародържача е изнесен по-назад за да е удобен..
55.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-2024
0
Комплектована с Fuji макародържач и водачи специално създадена за Slow Jigging риболов.Информационна таблица:..
399.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-2023
0
Специализирана серия въдици за "Slow Jigging" . Еластична и финна бланка. Едно от най-добрите съотношения "цена-качество".Информационна таблица: .videoWrapper { position: relative; padding..
379.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-2022
0
Водещ модел въдици за риболов на джиг. Fuji макародържач и водачи.Информационна таблица: .videoWrapper { position: relative; padding-bottom: 56.25%; /* 16:9 */ padding..
309.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-3073
0
Основната задача при създаването на обновената серия High Energy-Z беше да се изведе на ново технологично ниво и инженерите очевидно успяха. Изработен от същия материал като предишната версия, новата въдица се оказа средно с 12% по-лека, докато дебел..
272.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-3074
0
Maximus Pointer (Rock Fish) е спинингова въдица,специализирана в риболова с микро джиг. Нейният чувствителен твърд връх позволява да се почувстват най-леките ухапвания и в същото време гарантира ефективно изхвърляне на микро примамки. Върхът е боядис..
126.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-3075
0
Maximus Villain е серия спинингови въдици, които съчетават ниска цена, високо качество и съвременни технологии. Villain е проектирана като универсална спинингова въдица и в резултат риболовците могат да ловят риба с нея, използвайки различни техники ..
122.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-2984
0
Това е актуализирана серия. Добре познатите спинингови въдици са обновени, но запазиха отлична стойност за парите си. Въдиците от обновената серия са снабдени със SIC водачи, изработени по специална "Tangle Free" технология,която помага да се избегна..
199.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-3076
0
За новата серия спинингови въдици Zircon е използвана същата добре позната конструкция на бланката, както при популярната серия Axiom. Инженерите направиха само няколко малки промени, прилагайки по-актуалния дизайн на „разделителна дръжка“ и рядкото ..
138.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-3077
0
138.00лв.
Купи
Код на продукта: 134041
0
190.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-3037
0
Информационна таблица:..
159.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-3038
0
Информационна таблица:..
149.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-2158
0
Ocean Wolf MKV създадена специално за морски риболов.Комплектована с Fuji макародържач и водачи.За риболов на едри и борбени риби.Информационна таблица:..
379.00лв.
Купи
Важни съвети при закупуване на въдица
Да си любител на риболова и да ти предстои покупка на нова или първа лична въдица е като да бъдете шофьор и усърдно да търсите максимално удобната и практична кола за своята професия. От друга страна, риболовните страсти днес придобиха съвсем нови – доста по-мащабни и глобални измерения – което и доведе до максималното разширяване на асортимента от пръчки, въдици, мрежи, аксесоари и други приспособления за този вид спорт, дейност, начин на прехрана и най-вече хоби. Ако и вие сте изправени пред объркващата дилема – спининг или фидер въдица – или пък съвсем не сте наясно какво трябва да търсите в една въдица, добре е да прочетете следващите важни съвети за бъдещата си покупка. Предварително подчертаваме, че това са само базисни препоръки, които е добре да спазите, а за по-детайлен избор е добре да се консултирате с професионалист или директно с продавача в риболовния магазин. 
Ако сте начинаещ, не хвърляйте твърде висока сума за въдица. По всяка вероятност, една свръх модерна и пригодена за какви ли не опции въдица няма да ви свърши работа просто защото сте все още неопитен. Най-добре е да си закупите въдица за регион, в който възнамерявате да поставите първите си риболовни резултати – край езерото около вашия град, на морето или в близка река. 
Когато купувате въдица, най-добре е да потърсите такава, която върви в комплект с макара и дори с други допълнителни аксесоари. Това не просто ще ви спести време, но и ще ви е по-лесно да сглобите отделните части за максимално удобно ползване. 
Въдиците на промоции или в неспециализирани магазини – срещу крайно евтини цени – може да ви се сторят доста атрактивно, но не се подлъгвайте. По-голяма част от тях са некачествени или непригодни за по-дълго ползване. 
Избирайте въдицата си с човека, с който ще ходите на риболов. Съобразявайки се с партньора си ще можете лесно да направите цялостното преживяване по-забавно и успешно като улов!

Последни отзиви
иван
иван
14/09/2022
Лодка за захранка Devict Catamaran Bait boat с два контейнера
Лодка за захранка Devict Catamaran Bait boat с два контейнера
Имам я същата лодка и вече 5 години нямам проблеми с нея..
пепи
пепи
08/04/2022
Лодка за захранка Devict Catamaran Bait boat с два контейнера
Лодка за захранка Devict Catamaran Bait boat с два контейнера
Топ качество много добра и стабилна лодка за нанасяне на въдици...
Рибарчето
Рибарчето
29/03/2022
Микс за протеинови топчета Solar Clubmix
Микс за протеинови топчета Solar Clubmix
Страхотен микс за протеинови топчета, Няма да съжалявате, ..
Боян
Боян
22/03/2022
Добавка за топчета захранка и миксове Solar tackle MARINE 17
Добавка за топчета захранка и миксове Solar tackle MARINE 17
Добавката е много добра,но работете с ръкавици много цапа и мирише...
иван
иван
21/03/2022
Шарански кеп Solar tackle P1 BOW-LOC LANDING NET NEW
Шарански кеп Solar tackle P1 BOW-LOC LANDING NET NEW
Най добрият кеп на пазара..
Кирил
Кирил
20/03/2022
Кофа Camo Square Bucket
Кофа Camo Square Bucket
Използвам тази кофа за риболов и съм доволен. ..
Total Fishing Gear е идеалният партньор за следващия ви риболов
Само при нас - от шаранджийски въдици до издръжливи ботуши, спални чували и облекло за риболов.
Виж повече
Total Fishing Gear е идеалният партньор за следващия ви риболов