BFC BFC Discovery HPS Мухарка 9ft 6wt 4pc

Категории
BFC BFC Discovery HPS Мухарка 9ft 6wt 4pc Въдици и пръчки за риболов
BFC BFC Discovery HPS Мухарка 9ft 6wt 4pc Въдици и пръчки за риболов BFC BFC Discovery HPS Мухарка 9ft 6wt 4pc Въдици и пръчки за риболов BFC BFC Discovery HPS Мухарка 9ft 6wt 4pc Въдици и пръчки за риболов BFC BFC Discovery HPS Мухарка 9ft 6wt 4pc Въдици и пръчки за риболов BFC BFC Discovery HPS Мухарка 9ft 6wt 4pc Въдици и пръчки за риболов BFC BFC Discovery HPS Мухарка 9ft 6wt 4pc Въдици и пръчки за риболов BFC BFC Discovery HPS Мухарка 9ft 6wt 4pc Въдици и пръчки за риболов BFC BFC Discovery HPS Мухарка 9ft 6wt 4pc Въдици и пръчки за риболов BFC BFC Discovery HPS Мухарка 9ft 6wt 4pc Въдици и пръчки за риболов BFC BFC Discovery HPS Мухарка 9ft 6wt 4pc Въдици и пръчки за риболов
Направено от: BFC
Код на продукт: FLF-3401
Наличност: В наличност
Цена: 94.90лв.
Количество:Поръчка без регистрация
*Телефон:


Име и адрес за доставка:

Въведете Цифрите:

Моля добавете вашия телефон за обратна връзка.

С "Бърза Поръчка" може да поръчате само един продукт.

Новата серия мухарки Discovery на BFC HPS / High Performance & Speed / е създадена специално за българските мухари и отговаря на всички изисквания на риболовците, спецификата на нашите реки и начините на риболов. Discovery HPS е всичко, което би могъл да иска един начинаещ, а и по-напреднал риболовец на муха, който ще посещава до средно големи реки. Всяка от нашите въдици е създадена с така наречената XtraPower и компенсира не толкова прецизното замятане на начинаещите риболовци. Мухарката е с прогресивен строй, което ви позволява веднага след замятане на 4-6 метра да постигнете без проблем дистанция от 10-20 метра без това да се отрази на отличното полагане.

Алуминиевите макародържачи, които използваме в моделите на Discovery HPS допълнително подобряват баланса на мухарката. Ставайки собственик на такава – Discovery HPS вие ще имате един надежден уред, който ще ви позволи да контролирате шнура си напълно въпреки всякакви атмосферни условия. Като прибавим и цената, която е няколко пъти по-ниска от много аналози на някои западни фирми, а и предлага същите, а по наше мнение и повече екстри – това е вашият отличен и същевременно икономичен избор.

Твърдите хромирани еднокраки водачи помагат за олекотяването и по-доброто изнизване на шнура. Броя им е увеличен с един повече в горната част на мухарката с цел по-равномерно натоварване на бланката, а от там се подобрява и прецизността на замятането. Изработени са от 100% 24T карбон и имат всички качества и дизайн на въдица от два-три пъти по-висок ценови клас. Плюшения разделен на четири калъф предпазва частите на мухарката от издраскване и нараняване. Допълнителна екстра е прозрачният тубус и много малката транспортна дължина, което по никакъв начин не променя строя на въдицата. Прибавете шнур, макара, повод,муха и сте в играта.

Тегло : 116гр

Моделите с дължини 7‘6“ 3 клас и 8‘6“ 4 клас са типичните мухарки за суха муха, малката им дължина помага да замятате при усложнени условия, храсти, малки реки, когато се изисква точен къс кастинг. Леки, добре балансирани и много прецизни. Можете спокойно да използвате тънки поводи и да извадите едра риба!

Моделите 9‘ с класове 4, 5 и 6 са най-популярните сред риболовците навсякъде по света. Те са универсално „оръжие“ за всякакви случаи. Ако трябва да имате само една мухарка или сега започвате да се учите, някоя от тези мухарки трябва да е вашия избор. Отлична дистанция, прецизен кастинг и надеждност.

Модела 10‘ клас 3 е специализирана мухарка за риболов на нимфа. Можете спокойно да използвате поводи 0.10мм или 0.12мм и при внимателна вадене да уловите трофейна риба без да се притеснявате от късане. Best Seller!

BFC Discovery HPS / High Performance & Speed / е логичното продължение на моделите Discovery, които продаваме вече почти 10 години в България и в повече от 20 страни по света.Прибавили сме малко „сила“ в някои дължини мухарки, в някои сме я намалили. Серията мухарки е по-къса с оглед спецификата на пазара, променили сме дизайна и макародържача.Доверете се на повече от двайсет годишният ни опит в бранша!

Успех на всички!

   

    24Т Милиона модула карбон

    Прогресивна medium-fast акция

    Дълбок тъмен бордо цвят със защитен гланц

    Светли бордо конци

    Керамичен stripper водач

    Hard Chrome еднокраки водачи връх

    Черен алуминиев матов макародържач

    Висококачесвен алуминиев winding check

    Hook keeper за закачане на мухата

    Висококачетвен Half Wells AA коркова дръжка

    Червен предпазен плюшен калъф

    Здрав прозрачен тубус

 

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:Специални RSS
Smith PURE 40 - PURE 40 /GO/ Изкуствени примамки
15.00лв. 12.00лв.
Посетете fishbg.org в ShopMania