false NEXTackle LL Nymph 10ft 4wt 4pc Мухарка

Категории
false NEXTackle LL Nymph 10ft 4wt 4pc Мухарка Въдици и пръчки за риболов
false NEXTackle LL Nymph 10ft 4wt 4pc Мухарка Въдици и пръчки за риболов false NEXTackle LL Nymph 10ft 4wt 4pc Мухарка Въдици и пръчки за риболов false NEXTackle LL Nymph 10ft 4wt 4pc Мухарка Въдици и пръчки за риболов false NEXTackle LL Nymph 10ft 4wt 4pc Мухарка Въдици и пръчки за риболов false NEXTackle LL Nymph 10ft 4wt 4pc Мухарка Въдици и пръчки за риболов false NEXTackle LL Nymph 10ft 4wt 4pc Мухарка Въдици и пръчки за риболов
Направено от: false
Код на продукт: FLF-3331
Наличност: В наличност
Цена: 189.00лв.
Количество:Поръчка без регистрация
*Телефон:


Име и адрес за доставка:

Въведете Цифрите:

Моля добавете вашия телефон за обратна връзка.

С "Бърза Поръчка" може да поръчате само един продукт.

От няколко години продаваме колената NEXTackle в много страни по света, както на мухари, така и на професионални родбилдери. Ние поддържаме постоянен контакт с много от нашите клиенти и в разговори с тях разбрахме, че има интерес към мухарки изработени с по-качествени водачи, макародържачи, коркови дръжки и изработени на нашите колена. Така започна разработването на мухарките NEXTackle.

Решихме в началото на проекта да ограничим продуктовата линия на нашите мухарки до най-популярните и използвани на европейския пазар дължини и класове. Това е причината засега да нямаме в нашия каталог мухарки изработени на всички колена, които предлагаме, но това предстои да се случи скоро.

Карбона на мухарките NEXTackle e 30Т / 30 милиона модула / IM6. Това е един от най-често използваните модели карбон в риболовната индустрия, който не е от най-леките, но за сметка на това е много жилав и надежден. За сравнение IM6 карбона е само 10% по-тежък от най-високомодулните карбони, които се използват от големите американски марки, а за сметка на това е с няколко пъти по-ниска цена. Цвета на мухарките е кафяво маслинен с фино лаково покритие с цел запазване на коляното от одраскване.

Строя на мухарките ни е прогресивен, средно бърз и сме стремили сме да направим крачка в страни от масово произвежданите

и прекалено стегнати, бързи мухарки, при използването, на които се изгубва удоволствието от кастинга. Нашето разбиранет, е че средно бързите мухарки позволяват по-тънки типети, по-малки мухи, по-прецизни презентации и не на последно място доствят повече удоволствие при замятане и вадене на риби.

Водачите, които използваме са на американската фирма Pacific Bay, еднокраките hard chrome, изключително леки, здрави и надеждни. Първият striping водач е двукрак и е отново на същата марка. Избора ни на еднокраки водачи за нашите NEXTackle мухарки е предизвикан от това, че много европейски мухари използват специализирани шнурове за риболов на нимфа с малък диаметър или дори монофилно влакно, а именно този тип водачи е най-добър според нас.

Макародържача е от много качествен алуминий на Sea Guide, един от най-добрите производители на компоненти в света. Целенасочено сме използвали този тип макародържач, защото с него баланса на самата мухарка значително се подобрява без да оказва особено влияние на теглото. Корка на дръжката е ААА качество, невероятно мек и приятен при употреба. Има също така наречения winding check на Pac Bay и hook keeper за закачене на мухата.

Вниманието, което сме отделили при създаването на мухарките NEXTackle, дъгото тестване на колената и влагането на качествени компоненти характерни за няколко пъти по-скъпи мухарки преди да се решим да ви представим крайния продукт според нас се е отплатило и сме много доволни да ви представим мухарките на NEXTackle. Ако искате да имате фина, прецизна балансирана и надеждна мухарка с отличен кастинг – това е вашият избор. Тегло: 115гр.IM6 / 30 Милиона модула карбон

Прогресивна medium-fast акция

Дълбок маслинено кафяв цвят със защитен гланц

Светло маслинено кафяви конци

Pacific Bay керамичен stripper водач

Pacific Bay Hard Chrome еднокраки водачи връх

Sea Guide aлуминиев матов макародържач

Висококачесвен Pacific Bay алуминиев winding check

Pacific Bay hook keeper за закачане на мухата

Висококачетвен AAA коркова дръжка

Здрав маслинено зелен cordura тубус с презрамка
Цена
Срок на кредита
Първоначална вноска
Застраховка за периода
Месечна вноска
Общо за плащане
ГПР %

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:Специални RSS
Flajzar Q9 RGB TX SET 3+1 Сигнализатори обтегачи
890.00лв. 801.00лв.
Посетете fishbg.org в ShopMania