0
0
0

Спининг и тролинг

Код на продукта: rib-3045
0
Новата гама MH (средно тежка) е най-мощната от серията CRAFTY Sea бас. Разработена, за да покрие търсенето на по-мощни действия, в сравнение от добре познатата серия Crafty Sea bass light game. Тази нова гама е изработена от карбон ( 30 тона), по-бър..
189.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-2963
0
Изтънчена въдица с много спортен вид. Тънката бланка е прогресивна, но с тази точка, която дава чувство на контрол. Въдицата е добре балансирана и лека. Оборудвана с Fuji макародържач and Fuji “K” водачи., които подчертават тънката му линия.Целта на ..
195.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-2961
0
Изработена от 24Ton. “HRC” карбон, тази въдица е предназначена за риболов на хищник в Европейските реки и езера. Предлага се в 4 размера и технически спецификации за различни сцени и цели (щука, бяла риба, костур).Те всички имат тънка бланка с превъз..
175.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-1198
0
Нова серия пръти за тролинг риболов направени от 2 секции А-симетричната структура в двете секции подсилва действието, докато леките стъклопластени влакна правят тази въдица почти нечуплива Компонентите със които е снабдена въдицата са от най високо ..
55.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-2975
0
120.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-1200
0
Тези шест футови пръти на Alcedo са специално конструирани за вертикален риболов с тежки твърди или меки примамки Въдиците от тази гама са със средно бавно действие на върха, което позволява на рибата да направи силни гмуркания без да скъса повода ил..
125.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-1097
0
Висококачествена 24Т карбонова бланка Удобна неопренова двойна дръжка с възможност за закрепване на колан и надежден макародържач. триточкови неръждаеми SIC водачи Доставя се в луксозен калъф за съхранение и транспорт Дължина 180см Акция 50lbs Секции..
279.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-1102
0
Висококачествена 24Т карбонова бланка Удобна неопренова двойна дръжка с възможност за закрепване на колан и надежден макародържач. триточкови неръждаеми SIC водачи Доставя се в луксозен калъф за съхранение и транспорт..
269.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-2024
0
Комплектована с Fuji макародържач и водачи специално създадена за Slow Jigging риболов.Информационна таблица:..
419.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-2023
0
Специализирана серия въдици за "Slow Jigging" . Еластична и финна бланка. Едно от най-добрите съотношения "цена-качество".Информационна таблица: .videoWrapper { position: relative; padding..
399.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-2022
0
Водещ модел въдици за риболов на джиг. Fuji макародържач и водачи.Информационна таблица: .videoWrapper { position: relative; padding-bottom: 56.25%; /* 16:9 */ padding..
329.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-3073
0
Основната задача при създаването на обновената серия High Energy-Z беше да се изведе на ново технологично ниво и инженерите очевидно успяха. Изработен от същия материал като предишната версия, новата въдица се оказа средно с 12% по-лека, докато дебел..
272.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-3074
0
Maximus Pointer (Rock Fish) е спинингова въдица,специализирана в риболова с микро джиг. Нейният чувствителен твърд връх позволява да се почувстват най-леките ухапвания и в същото време гарантира ефективно изхвърляне на микро примамки. Върхът е боядис..
134.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-3075
0
Maximus Villain е серия спинингови въдици, които съчетават ниска цена, високо качество и съвременни технологии. Villain е проектирана като универсална спинингова въдица и в резултат риболовците могат да ловят риба с нея, използвайки различни техники ..
122.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-2984
0
Това е актуализирана серия. Добре познатите спинингови въдици са обновени, но запазиха отлична стойност за парите си. Въдиците от обновената серия са снабдени със SIC водачи, изработени по специална "Tangle Free" технология,която помага да се избегна..
199.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-3076
0
За новата серия спинингови въдици Zircon е използвана същата добре позната конструкция на бланката, както при популярната серия Axiom. Инженерите направиха само няколко малки промени, прилагайки по-актуалния дизайн на „разделителна дръжка“ и рядкото ..
104.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-3077
0
138.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-3037
0
Информационна таблица:..
179.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-3038
0
Информационна таблица:..
169.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-2158
0
Ocean Wolf MKV създадена специално за морски риболов.Комплектована с Fuji макародържач и водачи.За риболов на едри и борбени риби.Информационна таблица:..
399.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-81
0
Тънка здрава и мощна високомодулна карбонова бланка Ергономична твърда японска неопренова дръжка Trigger Fuji макародържач Fuji KWAG Alconite устойчиви на солена вода водачи. Доставя се в луксозна калъфка за съхранение и транспорт.Информационна табли..
249.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-88
0
Тънка здрава и мощна високомодулна карбонова бланкаЕргономична твърда японска неопренова дръжка Trigger Fuji макародържач Fuji KWAG Alconite устойчиви на солена вода водачи Доставя се в луксозна калъфка за съхранение и транпорт.Информационна таблица:..
259.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-94
0
Телескопичен прът направен за риболов от лодка. Много компактен,разполага с два сменяеми върха с различна акция.високо устойчив на солена вода...
34.00лв.
Купи
Код на продукта: rib-1991
0
• Оформена Японска EVA дръжка• Качествен Okuma Макародържач• Пръчката завършва с капачка от твърд каучук• Качествени солено устойчиви компоненти• Карбонова бланка• UFR подсилена бланка..
45.00лв.
Купи

                                                                                         Що е то спининг въдица?

Сигурно ви се е случвало и на вас – влизате в магазин за риболовни принадлежности, казвате, че искате да си купите въдица и изведнъж ви задават неочаквания въпрос – „ Стандартна, за морски риболов или спининг въдица?”. Естествено, най-лесно е да кажете стандартна въдица – особено ако морето е далеч от вас и предпочитате да ловите край местния язовир или от близката селска рекичка. Любопитството за спининг въдицата обаче няма да подмине и вас. Що е то спининг въдица? По какво се различава и изобщо заслужава ли си да си я купим? Вижте повече информация за спининг въдицата още сега!

Спининг въдицата е специализирана въдица, която е предназначена за спининг риболов. Самият спининг риболов се характеризира с динамика и бързина на улова, като за тази цел обаче всеки рибар трябва да има необходимите качества, умения и опит да се заеме с него. Истината е, че спининг риболовът се появява за първи път през 19 век и от тогава той се превърна в един от любимите методи за улов на риба – най-вече от напредналите риболовци. Други специалисти в областта ще ви кажат, че спининг риболовът е нещо повече от риболов, който си има специална пригодена за това спининг въдица, а цяла философия и истинско приключение. Това е така, защото спининг риболовът включва и изминаване на дълги маршрути около целия водоем с цел да се установи най-доброто място за позициониране. В миналото, към спининг въдицата са се ползвали и определен вид примамки. В повечето случаи това са били воблери, клатушки или блесни. Днес, воблерите са по-скоро скъпи антики, които колекционерите на въдици биха искали да включат към своята богата колекция, а воблерите днес са видоизменени от гледна точка на големината си, формата и теглото.

За финал ще споменем само фактът, че макар и неопитни в спининг риболовът, си заслужава да си закупите спининг въдицата – нали трябва да се започне отнякъде, а опитът идва с практиката?

Последни отзиви
Петко Лесев
Петко Лесев
17/10/2022
Преден аванс - SHIMANO Nasci 4000 FC - 2021
Преден аванс - SHIMANO Nasci 4000 FC - 2021
Кога ще е налична пак??? ..
иван
иван
14/09/2022
Лодка за захранка Devict Catamaran Bait boat с два контейнера
Лодка за захранка Devict Catamaran Bait boat с два контейнера
Имам я същата лодка и вече 5 години нямам проблеми с нея..
пепи
пепи
08/04/2022
Лодка за захранка Devict Catamaran Bait boat с два контейнера
Лодка за захранка Devict Catamaran Bait boat с два контейнера
Топ качество много добра и стабилна лодка за нанасяне на въдици...
Рибарчето
Рибарчето
29/03/2022
Микс за протеинови топчета Solar Clubmix
Микс за протеинови топчета Solar Clubmix
Страхотен микс за протеинови топчета, Няма да съжалявате, ..
Боян
Боян
22/03/2022
Добавка за топчета захранка и миксове Solar tackle MARINE 17
Добавка за топчета захранка и миксове Solar tackle MARINE 17
Добавката е много добра,но работете с ръкавици много цапа и мирише...
иван
иван
21/03/2022
Шарански кеп Solar tackle P1 BOW-LOC LANDING NET NEW
Шарански кеп Solar tackle P1 BOW-LOC LANDING NET NEW
Най добрият кеп на пазара..
Кирил
Кирил
20/03/2022
Кофа Camo Square Bucket
Кофа Camo Square Bucket
Използвам тази кофа за риболов и съм доволен. ..
Total Fishing Gear е идеалният партньор за следващия ви риболов
Само при нас - от шаранджийски въдици до издръжливи ботуши, спални чували и облекло за риболов.
Виж повече
Total Fishing Gear е идеалният партньор за следващия ви риболов