0
0
0

воблер STORM Thunder Dog 11см

Продадено
Воблер MINNOW 110F
Код на продукта: 171524
0
Воблер MINNOW 110F Код: Цвят: Размер: Тегло: Дълбочина на газене: MINNOW 110F 034  034  11см  10.7гр  0.8-1.2м MINNOW 110F 035  035  11см  10.7гр  0.8-1.2м MINNOW 110F 074  074  11см  10.7гр  0.8-1.2м MINNOW 110F 077  077  11см  10.7гр  0.8..
21.90лв.
Купи