0
0
0

X2

Бейткастинг макара Sirocco 301LH
Код на продукта: fil-4099
0
Характеристики: - Двойно анодизирана и перфорирана шпула - Алуминиева шпула - Изключително здрава алуминиева дръжка - Покритие от титанов нитрид за водача на влакното - Карбонова авансова система..
93.00лв.
Купи
Привършване
Лодка за захранване Bait Liner Digital New
Код на продукта: fil-901
0
Стандартен модел лодка за захранване Bait Liner Digital за шарански риболов. Корпусът е направен от материал, устойчив на удар, а електрониката е тествана и надеждна. Двигателят има сравнително ниска консумация, което подсигурява по-дългото време на ..
770.00лв.
Купи
Привършване
Шаранска стойка X2 Axis Rodpod
Код на продукта: fil-15855
0
X2 Axis Rodpod е здрава и напълно регулируема стойка за три въдици, на която може да се разчита във всякакви ситуации. Стойката е изработена от лек, но солиден алуминий, има луксозен външен вид и притежава отлични технически характеристики. Характ..
291.00лв.
Купи
Продадено
Стойка за сонда X2 Transducer Stand
Код на продукта: fil-15917
0
Универсална стойка за сонарна сонда, която се захваща лесно за транеца на лодката посредством стяга. Стойката е регулируема по ъгъл на наклона и по височина, така че безпроблемно пасва на почти всяка лодка. Изработена е от алуминий и разполага с EVA ..
58.00лв.
Купи
Продадено
Челник X2 Headlight 5-LED
Код на продукта: fil-16477
0
Челник с 5 LED лампи и удобна регулируема ластична лента за глава. Притежава 3 режима на работа. Тялото може да се отдели от лентата и да се ползва самостоятелно. Разполага с магнит, който позволява да го закрепите на метална повърхност, където е удо..
6.90лв.
Купи