Защита на личните данни

Защита на личните данни

Политика за защита на личните данни
Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на тази Интернет страница. Настоящата политика обяснява по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта. Ако сте или станете потребител на нашия магазин, можем да използваме ваши лични данни и за допълнителни цели свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване.

 

 

Важно
Като използвате този сайт вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.



Нормативна основа
Нашия магазин стриктно спазва Закона за защита на личните данни от 2002 г.



Вашите лични данни
Сайтът ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това как да се свържем с вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на ваше евентуално запитване или да ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес.

Разкриване на вашите лични данни
Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от вас продукт или на законоупълномощените лица.

Достъп до вашите лични данни
При получаване на писмена молба от ваша страна, можем да ви разкрием вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни. Приложимо право



Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

Добре дошли на нашия онлайн риболовен магазин Fishbg.org!

Магазин за риболов с традиции

С над 13 години опит на пазара нашият магазин за риболовни принадлежности не спира да предоставя висококачествени риболовни принадлежности и аксесоари на утвърдени марки. Специализирали сме се  в това да удовлетворим потребностите за различните видове риболов – морски, зимен, спортен риболов, риболов на плувка и дъно или чисто любителски. 
Пазарувайте от утвърден дистрибутор на редица известни и доказани марки за риболов. Нашият риболовен магазин е вносител на:

  • DEVICT лодки за нанасяне на захранка и въдици (и се гордеем да бъдем техен официален представител за България);
  • LUCKY( сонари за риболов);
  • TF GEAR (Шаранджийски принадлежности);
  • SOLAR TACKLE (Шаранджийски принадлежности);
  • CARP SPIRIT (Шаранджийски риболовни принадлежности)

Богат асортимент от риболовни принадлежности и аксесоари за риболов

При нас ще намерите различни видове въдици – шаранджийски, спининг, фидер и други; риболовни макари, влакна, примамки, такъми, воблери, сонари, куки, захранки и др. За по-лесно ориентиране сме подредили продуктите по категории и подкатегории, които да позволят по-лесна навигация на сайта и поръчка на най-подходящите продукти за Вашия риболов.
Предлагаме още разнообразие от риболовни аксесоари – рибарски столове, легла, палатки, платформи, стойки и др. Може да откриете и пълен асортимент от риболовни дрехи. Осигурете си удобство с качествени рибарски ботуши, елеци, гащеризони, очила и др. Не подценяваме и значението на риболовните дрехи и колко важно е те да бъдат водоустойчиви и функционални за предстоящия риболов,за това Ви предлагаме най-доброто от водещите марки .

Пазарувайте с лекота риболовни принадлежности онлайн

Създадохме настоящия сайт за риболовни принадлежности, за да улесним максимално нашите клиенти и да направим пазаруването още по-приятно. Може да разглеждате в удобно за вас време и да поръчвате с доставка до офис на Еконт или до дома.
Отивате на риболов за определен тип риба и незнаете какво да изберете? Обърнете внимание на описанието на продуктите и ще видите отбелязано кой е най- подходящ за риболов на щука, сом, фидер, пъстърва, бяла риба или шаран…
Тези и още други предимства, промоции и отстъпки ще откриете при нас!
Заложете на качеството с Fishbg.org!

Fishbg.org oнлайн риболовен магазин, риболовни принадлежности и аксесоари ©2013.

 

Бърза поръчка
Моля, посочете вашето име и вашия телефонен номер, за да можем да се свържем с вас

*Име
*Телефон
Коментар
*Въведете кода
captchacaptchacaptchacaptcha