Къмпинг оборудване и цени

By  

Риболовно къмпинг оборудване

Къмпингът, освен като начин за почивка, хоби и релакс е и идеална възможност за организация. Добре е да се вземе в предвид, че ако се съчетае къмпинг с риболов, то наред с оборудването по време на престоя и нощувките, трябва да се вземат и всички прилежащи потребности за лова на риба.
На въпроса, колко би струвала една къмпинг почивка, не може да се посочи конкретна цена, защото сама по себе си всяка почивка е индивидуална и зависи от редица фактори.
За престои на къмпинг може да се вземе палатка, може да се отиде с каравана, а може и да се наеме бунгало, в случаи, че региона го позволява и предлага.
Поскъпване в различните посещения на къмпинги в България се дължи на желание за нова палатка, модерна каравана, съвременни техники за приготвяне на храната като газов котлон, скара или барбекю, нуждата от тенти, шезлонги, модерна баня и тоалетна и т.н.
Всичко е строго индивидуално и според разбиранията на всеки отправил се на къмпинг почивка. Ако летовниците ще са група хора, няколко приятелски семейства с деца, то неминуемо и разходите ще са доста по-големи. Престоя може да зависи и от това дали желанията са свързани с пряк контакт с природата или само косвен такъв, а хобито определено ще допринесе за покачване на цените.
Едно е нагласата за къмпинг престоя, друго е развитието на самата почивка, а съвсем трето е това дали те съвпадат с очакванията. Разбира се най-големи купони стават, тогава, когато човек е с голяма компания и купона е неспирен и риболова забавен, защото при улов на голямо парче риба все ще има на кой да се похвалите и с кой да го отпразнувате.
В страната ни къмпинг условията са леко неорганизирани. Така например на местата регламентирани за къмпинги, концесионерът има отношение към поддръжка единствено на битовата част, в която се включват бани и тоалетни, плаж и заведение. Това кой начин на престои ще изберете остава изцяло индивидуално решение, а прясна риба винаги може да похапнете в приятелска компания, дали уловена от вас самите или закупена в заведението, отново вие решавате.

палатка за риболов

Къмпинг оборудване за риболов