Най-здравото влакно за риболов на плувка

By  

Най-здравото влакно за риболов на плувка – SENSAS FEELING ANGLAISE. Това сочат резултатите от практиката ни. Особено през последната година. Излишно е да представяме Sensas като марка за риболовни принадлежности. Затова ще Ви изброим набързо предимствата на тази изключително качествена корда за риболов на леко.
SENSAS FEELING ANGLAISE е нова и същевременно с това вече доказана линия влакна от компания –лидер на пазара. Подобно на другите корди от серията, ANGLAISE гарантира достатъчна здравина. И едновременно с това гъвкавост, мобилност и много ниска памет.
Изключително проводимо е по шпулата на макарата и водачите на пръчките. Това го прави подходящо за риболов както на ваглер или плувка, така и на фидер. Не прави непредизвикани възли. А когато такива се появят по време на риболов – въпреки всичко влакното продължава да показва завидна здравина.
Най-често влакното се предлага в маслено зелен или кафяв цвят. Това е предимство при риболова на плувка. Съответно в слънчево или облачно време респективно всеки от тези цветове прави кордата трудно доловима и видима във водата.
Мобилността е другият голям плюс на SENSAS FEELING ANGLAISE. Потъва доста бързо във водата, което Ви носи сериозно предимство при активен и силен риболов. Освен това високата му проводимост Ви осигурява бързи и лесни корекции по линията. Обирането на излишното влакно става по възможно най-безобидния начин.
SENSAS FEELING ANGLAISE освен всичко е и силно устойчива корда. С течение на времето, дори и при условие на дълго подлагане на ултравиолетови лъчи, влакното демонстрира завидна здравина. Повечеториболовни влакна на пазара започват твърде бързо да отслабват. И то след твърде кратка експолатация. Докато тук нещата не стоят съвсем така. Влакното, дори използвано повече от шест до 9 месеца, запазва здравината си.
И вероятно ще попитате дали си струва да инвестирате повече средства във висок клас корда вместо да купувате по-слаби продукти, на по-ниска цена и по-начесто. Отговорът смятаме за ясен. Най-здравото влакно си заслужава парите, защото комплексният набор от качества, което то ще Ви предложи не може да се сравни с ниско производителните евтини продукти. Затова Ви съветваме да изберете продукт като този. SENSAS FEELING ANGLAISE е тестван от професионални риболовци продукт. Заложете на качеството.

влакно за риболов

Много здраво влакно за риболов на плувка