На къмпинг сред природата избор на палатка

By  

Къмпинк подготовка

Времето се стопля и е добре да помислим за почивка сред природата. Дори да не предстоят хубавите слънчеви дни, никога не е излишно да помечтаем и да обмислим варианта за заминаване някъде сред гора, планина и езеро при първа възможност.
Почивката на къмпинг е незабравимо преживяване. Може да се организира със семейство или приятели и на различни места. Така например може да планувате уикенда край язовир, една седмица морския бряг или палатка на вълшебна полянка в планината. Звучи добре, а сега да се спрем и на подготовката, защото без нея няма да е възможна почивка.
Всяка добра подготовка е ключ към елиминиране на различни рискове, инциденти, неприятни изненади и провали. В случаи, че отивате на почивка в хотел и в градски условия, то дори да нямате всичко под ръка, излизайки на улицата ще намерите нужното. Е, почивката на къмпинг не обещава същото, затова стягането на багажа и цялата организация трябва да са на високо ниво.
Преди да започнете подготовката на багажа, отделете няколко дни, в които да напишете списък, за всеки един момент и всеки важен случаи. Предвидете всевъзможни неща, които в даден момент могат да се окажат жизненоважни за вас, а в случаи, че на къмпинга ще отседнете за по-дълго при това с деца, то списъкът трябва да е двоен. И както много пъти се казва багажа няма да носите на гръб, така, че дори нещо в последствие да се окаже в повече, по-добре ще е, отколкото да се лишавате от него, когато ви потрябва.
Почивка сред природата може да е свързана с нощувка в палатка, а тогава тя се превръща във вашия дом и трябва да е прецизно подбрана. Качеството е на първо място, а след това и размера. Не купувайте евтини неща, защото те винаги струват скъпо, а когато се касае за покрива над главата и то насред откритото небе, то палатката е много важна.

палатка за риболов

Къмпинг оборудване за риболов