CCMoore – Pacific Tuna и Live System

By  

Привет, колеги шаранджии! Днешната статия може да се каже, че ще бъде продължение на предишната, в която ви запознах с известната фирма за производство на храни за шарани – CCMoore. В миналата статия обсъдихме два модела топчета от гамата на фирмата. В днескашната статия ще поговорим за останители два вида топчета, които фирмата предлага на пазара, които може да се каже, че носят още по-големи успехи на шаранджиите по цял свят, настанете се удобно и останете с мене в следващите няколко абзаца.
Колеги, всеки от вас е търсил перфектното топче, което може да го избави дори от най-трудните ситуации, топче което може да бъде използване по всяко време на годината, във всякакви условия. Няма нужда вече да го търсите, аз ще ви помогна в откриването му – това е топчето Pacific Tuna.

Топчето, което надмина очакванията и на най-скептично настроението риболовци. Това топче бива тествано цели 3 години от екипа на CCMoore в няколко страни в цял свят. Резултат може сами да се досетите какъв е бил – изключителен ! Със своя плътен червено-кафеникъв цвят, доставя голяма атрактивност , веднага щом се докосне до водата. Цветът му е на основата на напълно натурални и качествени съставки, които съдържа. Pacific Tuna топчетата съдържат лесно и бързоразтворими рибни, млечни и зеленчукови протеини с много силни хранителни стимуланти, съчетани в едно, това Ви дава перфектната стръв, която можете да ползвате целогишно. Топчетата се предлагат в два вида – Freezer Baits (замръзени топчета) и Shelf Life (обикновени топчета). Протеиновите топчета също така са изградени и от Робин Ред на Haith, риба тон (от където идва и името им), миди и зеленчукови екстракти, богати на протеини и мазнини.
За повече информация за топчетата, може да погледнете в официалния сайт на CCMoore, а в долното клипче, може да видите едни от малкото постижения, които това топче е направило.

Всеки от нас се е доверявал изцяло на дадена марка и топче, което за него би работило навсякъде и Ви е носело успехи постоянно. За жалост повечето избори на топчета от шаранджиите са с натрапчиви лоши миризми, имаме в предвид топчета, които са основно на рибна основа, миризма на крил или октопод, топчета като Pacific Tuna, които ви представих по-горе, а какво бихте направили, ако Ви кажа, че вече е измислено такова топче, топче със натрапчив, но сладък аромат, който освен през топлите летни дни, може да Ви доведе много успехи, дори и в най-студените зимни дни. Е колеги, това е последния представител на гамата на CCMoore за протеинови топчета – това е Live System.

Това е единствения представител на гамата на CCMoore, който е изграден от сладникави аромати и съставки. Отделно, разполага с този ярък жълт цвят, който рибата приема като естествена храна и веднага щом опита дори и едно от топчетата, то стимулира апетита й и тя не може да устои. Топчетата се различават и с това, че те биват едни от първите на пазара в Англия, които се различават по съставки от конкурентите фирми за продажба на протеинови топчета.
Топчетата са съставени от:
– млечни протеини и мая
– зеленчукови протеини
– храна за птици
– сметана на прах
– ликьор от сладка царевица и още много лесно усвоими съставки, които фирмата пази в тайна
Live System представляват топчета, които позволяват да бъдат използване във всякакви условия със своя си сладникъв вкус. В долното клипче може да погледнете едно кратко представяне на топчетата Live System от не кой да е, а от самия Ian Moore (директор на фирмата CCMoore), където обеснява за тяхното използване и техните съставки.
https://youtu.be/vBGcAnF8eqo
Интересен факт, с който ще приключим тази статия е, че фирмата CCMoore разполагала с още един вид топчета освен 4-те, които разглеждахме, а именно Meteor.

Които били най-успешните топчета на фирмата, но съдържали съставки, които с течение на времето били забранени за направата на топчета в Англия и това притиснало фирмата да ги спрят от производство. Топчетата носели успехи и в най-трудните и диви места, които англичани и европейци ги пробвали, но поради високото си съдържание на животински протеини, ензими и хемоглобин в тях, те биват спряни от пазара.