Dynamite Baits – Complex T

By  

Здравейте, колеги, шаранджии! Днеска ще Ви запозная с една статия, ко  ято е свързана с една марка протеинови топчета, които няма напреднал шаранджия, който да не е чувал. Марката е една от най-известните в Англия, а топчетата придобиват популярност не само заради човека, който ги е правил, но и ефективността им целогодишно. Облегнете се удобно и останете с мене, защото в следващите няколко абзаца ще Ви запозная с протеиновите топчета Complex T на фирмата Dynamite Baits – ще наблегнем на съставките на продукта и също така ще Ви споделя няколко снимки, показващи успешните резултати постигнати от топчетата.
Complex T – една от най-ефикасните стръв правена някога, заедно с Scopex Squid на Nash и Equinox на фирмата CCMoore. Топчетата излизат на пазара преди няколко години, но това не пречи да станат едни от най-използваните в цял свят топчета. Топчетата много наподобяват на известната марка Sticky, а именно аромата Крил. Complex T името произлиза от един от английските шаранджии, които успяват заедно с фирмата Динамит да направят рецепта, която може да удовлетвори всяко време, всяко място и всеки шаранджия, името на шаранджията е Тери Хърн, от където и произлизат името на топчетата.
Съставките на Complex T са на база рибни аромати. В тях не се съдържат по никакъв начин някакви сладки съставки – въпроси, които доста шаранджии задават. Съставките на топчетата са на база рибни брашна, LT94 артически крил, от където и предимно произлиза този техен силен аромат. Вечния робин ред на Хайтс и смляни храна за птици също са едни от основните съставки на топчетата, която комбинация става убийствена. Топчетата са бавноразтворими, но тяхното голямо предимство е, че те изпускат аромати и частици веднага щом попаднат във водата, което е голяма предимство пред други топчета, които действат много по-бавно в сравнение с тях. Освен тези съставки, топчетата съдържат и преработен екстракт от черен дроб и висококачествена мая. Почти всеки напреднал шаранджия знае комбинацията на топчетата с аромата на черен дроб, който рибите обожават и се хранят доста активно при наличието на този аромат. Още едно от предимствата на топчетата са, че те са с естествен цвят, постигнат от оригиналните им съставки, няма добавени оцветители, което ги прави един естествен източник на храна за цялата година.
Топчетата биват тествани повече от година преди пускането им на пазара и резултатите са направо ужасяващо добри. В долните снимки ще видите постиженията на хората, които ловят на топчетата.
В долното клипче може да видите едно бързо ревю на топчетата.
Надявам се статията да Ви е харесала и до нови статии!
https://www.youtube.com/watch?v=hd7VqTjUDKA