Korda Goo

By  

Здравейте, приятели шаранджии! В днешната статия ще Ви представя продукт от гамата на една от най-известните компании за продажба на риболовни принадлежности в Англия и в цял свят, която вече от повече от 20 години бива успешна с иновациите си и новите идеи, които излизат на пазара почти всяка година. Фирмата е Корда, а продукта, която ще ви представя днес – това е Goo.
Korda Goo e течна хранителна добавка за риболов на шаран, която представлява гъст, богат на протеини и минерали състав, която успява да изуми с ефективността си хора из цял свят. Goo е един от най-успешните проекти на фирмата Корда, която успяват да усъществят в изминалите години. Продукта е съставен от многобройни съставки, които Корда запазват в тайна, за да не бъде разкрито тяхното творение. Най-важното, което повечето от вас не знаят е, че течната добавка е съставена от органични, натурални и водо-разтворими съставки, които не крият опастност за рибите и водоема, след попадането им във водата. Фирмата е положила на тестове продукта им в продължение на години, за да бъдат сигурни в неговата ефективност и благоприятно действие над шараните.
Goo в началото била предназначена предимно за риболов в по-студени температури. Когато рибата се храни по-рядко и поглъща по-малко количество храна. Течната добавка подпомагала за голямата атрактивност, която получавала стръвта във водата и многобройните хранителни частици, които се изпускат и правят малък “облак“ около стръв, което се оказало неустоимо за рибите. Но след големият успех, компанията Корда, решила да направи течната добавка благоприятна за използване през целия сезон.
Добавката може да се използва в съчетание с различни методи за риболов. Може да я добавяте във вашите stick миксове, да увкосявате вашата стръв или просто да добавите във вашите PVA торбички за повече атрактивност.
Goo разполага с много разнообразна гама от вкусове,които почти всяка година увеличават своята бройка и вече са достигнали над 20 вида вкусове! Някои от представителите на продукта са Vindagoo, Caramel Supreme Smoke, Strawberry Kick Bait Smoke , които представляват сладки аромати, които най-често се използват в топлите сезони и когато рибата е по-активна. Други представители са King Crab Smoke, Squid Supreme, Halibut Haze и Mystic Spice, от които „мистичните подправки“ са една от любимите добавки на Дани Фейрбрас – основателя на Корда, с която той успява да улови един от най-големите си шарани на водоема Гигантика, намиращ се във Франция.
Добавката може да бъде използвана и за подпомагане за вашите pop-up топчета. Просто увкосете вашите плаващи топчета в бурканчето в което се намират, разклатете добре и получавате една атрактивна стръв, която с времето придобива вкуса и цвета на течната добавка, с която сте я заляли.


Както може да видите от горните две снимки, белите pop-up топчета за заляти от Almond Supreme Smoke на Goo и след известно време топчетата придобиват същия цвят, както е и самата течност, но най-голямото предимство остава това, че стръвта, щом попадне във водата, започва да изпуска от тези хранителни частици и провокира рибите.

Korda Goo се предлага в шишенце от 115мл, на изключитлна цена за своето качество и успех, където можете да намерите гамата от видовете на добавката в магазина на sukibaits, където освен разновидносите на течната добавка, можете да видите и продуктите на Корда, които са успешни толкова, колкото и течната им добавка.