CC Moore Elite Pop Up Range

By  

Здравейте отново, колеги и запалени шаранджии! Вие сте отново с поредицата от статии, с която Ви запознаваме всяка седмица. Днеска ще си поговорим за една много известна фирма, която вече сме коментирали техните продукти – протеиновите топчета. Днеска обаче ще наблегнем на една гама от продукти, които лично на мене, а и на много български и английски шаранджии, успява да се докаже и да помогне да оттървем капото, както се вика по български. Гамата представлява една серия pop-up топчета, което за незнаещите е плаващи топчета. Облегнете се удобно и останете с мене, защото в следващите няколко минути ще Ви запозная с гамата на CC Moore, а по-точно – Elite Range.
 
Повечето хора не робуват на марки. Избират според водоема, цвят, аромат вкус и може би това е и по-правилния избор. Но какво ще стане, ако Ви кажа, че CC Moore изкарват на пазара серия плаващи топчета с основните цветове в гамата им и аромати, които просто не могат да устоят на рибите. Гамата се отличава от другите плуващи топчета на пазара по много причини. Като започнем с това, че самата им форма е повече от перфектно кръгла, което ни помага доста повече в презентацията на нашия монтаж във водата.
Цветовете на гамата са няколко, а именно – оранжев, който представя и модела Acid Pear – което преведено ще бъде „кисела круша“ , светло-неоново жълто, който представител е Citrus Zest, преведено означава „цитрусова кора от лимон“ – общо взето аромата набодобява аромат на цитрусови плодове и лек мирис на лимон. Розовия цвят също е част от гамата на продуктите, негов представител е Daily Supreme. Не на последно място остава и Golden Spice, който продукт може би един от най-доказалите се, разполага с блед оранжев цвят и както името говори, аромат на подправки.
 
Първо ще поговорим за Acid Pear продукта.

Този продукт ( а и не само той от гамата ) разполага с изключителна голяма плаваемост. Можете да бъдете сигурно, че дори и най-малката по размер стръв, която е 12мм ще може да повдгине вашия чод риг, рони риг или какъвто и да е монтаж с кука до 4-6 номер. Цветът на продукта го прави изключително лесно видим през всяка една част от деня, а силния аромат на круша, бива доста голяма деликатес за рибите. Направата им е една от най-добрите, защото са много твърди, но в същото време плуват доста, качество което доста плуващи топчета нямат. Изработени са от плуващи съставки и екстракт от „кисела круша“, който е изцяло изработка на фирмата CC Moore.
 
Следващия продукт е Citrus Zest.

Както вече разбрахте, аромата е изключително плодов и леко „кисел“, може да се нарече и дразнещ за сетивата, поради наличието на лимонена кора. Топчето както в другите модели, разполага с висока нива на плаваемост, а яркия му неонов цвят го прави изключително добър избор за по-плитки места, където може да бъде забелязано от рибите от метри. Най-удачния сезон за ползване е през късна зима и ранна пролет, защото разполага с голяма атрактори които изпуска под водата, а и аромата е с доказано качество през по-студените сезони.
 
Следващия продукт е Daily Supreme.

Яркост, избледнял розов цвят, направен за улов като единствена стръв или върху малко количество от захранка, Daily Supreme е сигурно най-добрия Ви избор. Издържа над 24+ часа със своята плаваемост. Продуктите са валидни в размери 12,14 и 18мм, но също така разполагат и с + 12-13мм, който „+“ седи за ултра плаваемост, независимо от малкия размер на топчето.
На последно място е Golden Spice.

Топчето, което на мене лично ми е любимо, защото според мене може да бъде използвано във всеки един сезон и може да имате резултати по всяко време на него. По-доказало се е в студените дни, когато активността на рибата е по-слаба. Разполага със същите качества като своите „събратя“ и е мой личен номер едно избор за големи риби!
 
Надявам се статията да Ви е харесала, до нови шаранджийски срещи!