ESP

By  

Фирмата ESP е една сред водещите фирми по продажба на риболовни принадлежности във Великобритания. Техните продукти биват едни от най-качествените на пазара освен на острова, а и в цяла Европа. Мнозина от днешните шаранджии се доверяват безрезервно на продуктите на фирмата и остават повече от доволни от направения избор.
ESP Ви предлага сигурност и надежност във всеки един от продуктите си. Въпреки факта, че не е толкова срещана в българските сайтове, тя от години се е доказала в Англия и едни от големите лица, като Тери Хърн, се доверява изцяло на техните продукти вече от години и не би ги заменил за нищо !
Фирмата разполага с разнообразна гама от аксесоари, наред с различни видове куки, влакна за поводи и чак до макари, което не отстъпват на качество дори и от най-водещите фирми за продажба на риболовни аксесоари. Освен тях, може да намерите и многобройните видове облекла, челници и също така и въдици с логото на ESP върху тях.
ESP постоянно изкарва много нови принадлежности и може да разчитате, че разполагат с най-новите необходими шаранджийски принадлежности за всяка една ситуация.
Един от най-доказалите се продукти на компанията ESP, това е тяхното влакно за поводи – Tungsten Loaded. Влакното е било тествано от целия екип, включително и всеизвестната легенда – Тери Хърн , в продължение на една година и всеки един от тях остава повече от очарован от продукта. Поводът е съставен от изключителните здрави Dyneema нишки, който го правят изключително здрав и тънък диаметър. Той бива представян в ролки по 10 метра със здравина на опън от 20 либри (9.09кг) в два различни вида – с и без силиконово покритие, да удовлетвори различните ви монтажи.
Повечето от продуктите може да ги намерите в сайта на sukibaits, където са достъпни за всеки на изключителни цени !