Korda

By  

Корда е една от най-големите английски фирми в Англия за риболовни принадлежности,аксесоари и даже облекла. Фирмата представя огромно разнообразие от най-добрите на пазара продукти. Тя е създадена през далечните 90 години на миналия век от Дани Фейрбрас, който запознал с производството на олова за риболов, след това въвел и Eazi Stick, IQ влакното за поводи и Funnelweb системата. През 2001 година Деймиън Кларк се присъединил към компанията и направили логото на фирмата и тя станала официална.
През 2005 година, Али Хамиди – в момента един от най-младите известни шаранджийски рибари, се присъединил към компанията в маркетинговия отдел и започнал да реклами продуктите им из цяла Англия, а и не само. Korda се разпространила като компания, освен на острова и в Европа, където създали Korda Europe. Компанията е една от първите, която се появява на екраните на една от най-известните програми в Англия – Sky Sports, така Korda става все по-популярна из англичани и европейци.
През 2009 година, фирмата издава един от най-продаваните си продукти, а именно Krusha. Година по-късно, компанията издава Kaptor серията, която представлява серия от най-новите куки, които биват едни от най-издръжливите и здрави куки на пазара. През 2011 година, фирмата издава своята най-нова серия обтегачи, които се доказват с времето и стават основен избор на шаранжиите из цял свят.
Корда предлагат едни от най-добрите продукти на пазара, доказано качество на допустима цена. Други от тяхните продукти, които са се доказали с годините подготовка от екипа на Корда, това са Boom, IQ2, N-Trap Soft. Влакна за поводи предназначени за всякакви ситуации и за различни монтажи. Фирмата предлага едни от най-добрите монофилни влакна на пазара, с изключителна устойчивост на износване и изкючително здрави. Едни от тях са Subline, Touchdown и Adrena-line. Куките им са едни от най-острите и здрави куки на пазара. Kurv Shank и Wide Gape модела са водещите в серията, но винаги може да се доверите и на другите , които са създадени по същата технология и може да се има безрезервно доверие.
Фирмата притежава най-голямото разнообразиe на риболовни принадлежности в цял свят. Като започнем от различни размери алайнери до облекла и обтегачи. Повечето продукти и аксесоари можете да ги намерите в нашия магазин Сукибайтс.