Dynamite Baits

By  

В днешната статия, ще Ви представя за една от най-известните фирми за риболовна стръв и изработка на протеинови топчета, течности за захранки, частици за спомб миксове и много голямо разнообразие от продукти свързани с шаранджийския риболов. Фирма, която няма човек, който да не я е чувал или изпробвал от техните продукти, това е фирмата Дайнамит Байтс.
Dynamite Baits се знае из цял свят за изключително качествена марка за производство на стръв и захранки. Придобиват популярност в средата на 90те години на миналия век. В момента повече от 60 човека работят във фирмата Dynamite Baits, които повечето от 80% от тях са шаранджий и се занимават усърдно с откриването на нови рецепти и съставки за достигането на невероятни успехи, с които са и известни повечето им продукти. Едни от най-известните шаранджий, които работят с фирмата още от самото й начало, това са Тери Хърн и Иън Макмилън, все известни в цял свят. Единият (Тери Хърн), който благодарение на него фирмата Dynamite Baits създава една от най-известните си марка за протеинови топчета, която е кръстена и на самия Тери Хърн (Complex-T). Иън Макмилън е част от екипа на Шимано във Великобритания и той от няколко години вече тества само продуктите на Dynamite Baits и смее да твърди, че това са най-качествените продукти на пазара, на достъпна цена.
Фирмата предлага голямо разнообразие от вкусове и различни миксове, които с годините са се доказали из цял свят. Много от известните шаранджий предимно във Великобритания са спонсорирани от фирмата Dynamite Baits, освен за реклама, те го правят и с цел доказване на техните продукти, защото те НАИСТИНА РАБОТЯТ.
Един от представите, които спонсорират Dynamite Baits – Кристоф Дърман, успява да улови 6 шарана с тегло над 32 килограма в 6 различни държави, с помоща на продуктите на Dynamite Baits, за целта си той е използвал Red Amo Boilie – протеинови топчета с плодов аромат, на който рибите на могат да устоят. Той също така успява да улови и своя рекорд, който е 32,200 грама шаран на протеиново топче Hot Fish and GLM на фирмата Dynamite Baits с pop-up от същия аромат.
Господин Тери Хърн, един от създателите на най-известното топче на Dynamite Baits – Complex T , споделя, че му отнемат няколко години в тестове и използването на различни съставки, като няколко вида рибни брашна, различни рибни масла и аромати за достигане на „перфектното“ топче , което би имало успех през цялата година и след дълго време, то било измислено от него и популяризирано от фирмата Dynamite Baits, която е доживотен спонсор на Тери Хърн и работят взаимно в постигането на толкова успешни резултати, колкото и Complex-T серията.
Освен топчета, фирмата предлага и течни добавки за риболов, които са основани на същите съставки като топчета. Направени са с цел да обогатят топчетата и да ги направят по атрактивни във водата, като изпускат течни аромати и така по-лесно привличат вниманието на рибите.
Фирмата Dynamite Baits е една от най-известните фирми за направата на храни за шараните и се е доказала с годините от стотици, даже хиляди шаранджии, а точно това прави продуктите на Dynamite Baits едни от най-доказалите се на пазара.