Nash Scopex Squid

By  

Колеги, здравейте ! В днескашната статия ще наблегнем на един продукт на може би най-известната фирма в Анлигя по производство на риболовни принадлежности и най-вече захранки. Може би повечето от Вас знаят, че всяка една известна фирма си има своят фаворит в продажбите – продукт, който успява да издигне компанията и да подпомогне нейното развитие. Днеска ще поговорим точно за такъв продукт – фирмата е Неш, а продукта е протеиновите топчета – Scopex Squid.
Една от най-доказалите се комбинации в историята може би на шаранджийството, това е комбинацията от Скопекс и Калмари. Сладникавият вкус на скопекса и морския аромат на риба на калмарите, комбинирани заедно, предлагат една от най-изкушимите храни за шарановите риби и най-вече за големите екземпляри.
Scopex Squid е може би една от най-дълго задържалите се топчета на пазара. За първи път е пусната в продажба през далечната 1990 година и мигноведно става хит на пазарите. Много от английските шаранджии и известни лица в Европа успяват да уловят най-големите си риби точно на тази стръв, тя става известна с това, че подобрява много рекорди в различни държави по хванат най-голям шаран. За съжаление на всички обаче тя бива спирана от производство в близката 2015 година, но поради огромния интерес на всички, бива пусната отново на пазара, с подобрена консистенция на съставките в края на 2017 година.
Не случайно протеиновите топчета стават такъв голям лидер на пазара, веднага щом погледнете съставките на топчетата, ще се убедите, че това са може би най-качествените на пазара. Аромата на калмари произлиза от направата на уникалната за фирмата Неш – калмарова пудра, която е незаменим атрактор в топчетата. Миризмата на Скопекс, която е любима на фирмата, която има направата на редица дипове с този мириз, която наподобява силна сладка миризма на карамел и праскова, комбинация с червено масло от черен дроб. Тези неща комбинирани заедно, дават крайния резултат, който е богат на хранителни добавки, които не застрашават здравето на рибите, а точно обратното.
Една от историите покрай топчетата се крие през далечната 2002 година, когато биват използвани от един от хората на фирма Неш – Гари Бейс, който успява да хване първия 60lb шаран в Англия, равняващ се приблизително на нашите 27 килограма, което било невероятен успех. Веднъж шарана опита ли топчетата и не спира да се храни с тях, благодарение на множеството стимуланти на апетита, които съдържат, което може да бъде единствено в наш плюс, благогодарение на тях, бихме могли да задържим нашите риби за по-дълго време върху нашето петно.
Топчетата се предлагат в няколко варианта и размери, съобразно вкусовете на риболовците. Те се предлагат във версия Stabilised (Shelf-Life), което са нормалните топчета, които издържат на метерологични условия, а другия вид са Frozen baits, които са замръзени топчета, които трябват да биват замръзявани. Също така серията разполага и с множество цветове pop-ups със същия аромат, дип, ликуид за поливане на нашия спод микс или топчета и wafters, което представлява балансирана стръв. В долното клипче може да погледнете един от рекордите, който е постигнал топчетата.

Точно тази серия на Неш е една от най-доказалите се в цял свят, не бихте съжалявали ако закупите дори и един продукт от нея!
До нови срещи.