Nash Siren R3

By  

Здравейте, колеги! Отново се срещаме и ще поговорим за една тема, която касае всеки един запален шаранджия. Става дума за продукт, който е нужен и е неизменна част от обурудването на един риболовец, практикуващ любимия ни спорт. Ще поговорим за сигнализатори и за тяхната индикация, но темата ще бъде съсредоточена към един особен продукт, който е от най-високия клас на фирмата Неш. Приятели, настанете се удобно и останете с мене в следващите няколко минути, защото ще Ви запозная с един много интересен продукт – това е Siren R3 на фирмата Неш и може да се каже, че за бюджета си, те биват един от най-добрите.
Много хора наблягат повече на своите въдици, макари, стръв, стойки , защото наистина ако искаме да практикуваме любимия спорт и искаме да постигаме по-високи цели, са ни нужни възможно по-добро обурудване. Идва момент в който, постигаме нашите цели в закупуването на тези неща, но забравяме едно друго важно нещо – сигнализаторите. За повечето хора, това са само някакви устройства, които помагат да чуем/видим, когато рибата се е засекла, даже много от колегите рибари наблягат повече на ниско бюджетни сигнализатори, които едва ли не единствената им работа е да индикират кълването. Както повечето сме се убедили, не във всички слуачи, но в повечето закупуването на по-евтино обурудване ни навява много лоши спомени и повечето случаи оставаме недоволни, защото не покриват нашите очаквания. Фирмата Неш успява да сътвори Siren R3 с цел всички възможни недостатъци на сигнализаторите, които са на пазара, да бъдат оправени и поставени в едно устройство, което да удовлетвори всеки риболовец.
Siren R3 успява да пробие на пазара в края на 2014 година и още остава едни от водещите сигнализатори от фирмата Неш. Сигнализаторите се различават с другите на пазара в много качества. Едно от тях е, че те притежават микрочип Intelligent Sensing, което преведено значи „интелигентна чувствителност“, което подпомага сигнализатора да индикира само и единствено кълване на риба, няма да имате проблеми с празни индикации, било то от време или някаква растителност във водоема. Сигнализаторите разполагат и традиционните копчета за регулиране на звука и тона на сигнала, също така разполага и с порт, който позволява включването на индикатор от серията на Неш. Валиден е няколко цвята, от които червен, син, зелен и бял. Един от големите плюсове е в станцията. Тя може да бъде свързана с доста повече от 4 сигнализатора и има обхват до 400 метра в ясно време и без някакви пречки.
Може да бъдат закупени заедно, като има варианти 3+1 или 4+1, също така могат да бъдат и закупени по-отделно, като цената за един сигнализатор варира между 75 до 100 паунда, в зависимост от къде бива закупен, а станцията от 90 до 125 паунда. Сигнализаторите са смятани за преки конкуренти с други от по рода си сигнализатори в същия бюджет, като Fox и Delkim.
Ако искате да научите повече за сигнализаторите, може да погледнете клипа отдолу, където представителя на фирма Неш – Алън Блеър, разказва как прави своя избор за сигнализатори с изминаването на годините.

Приятно гледане и ще се видим следващия път !